• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • جریمه کشتن نهنگ، خرس، یوزپلنگ، گوزن و بقیه جانوران در ایران چقدر است؟

    تقدیمی هدف:

    جریمه کشتن نهنگ، خرس، یوزپلنگ، گوزن و بقیه جانوران در ایران چقدر است؟

    جرایم نقدی بابت ضرر و زیان وارده به محیط زیست ناشی از شکار و صید غیر مجاز جانوران وحشی بعد از ۲سال تغییر کرد.

    از رده خارج کردن گونه های در خطر انقراض حالا دیگر راحت نیست، تاوان دارد. وقتی باید برای کشتن یک گونه در حال انقراض ضرری نزدیک به دیه انسان پرداخت کرد. حالا دیگر تفریحی در کار نیست و عکس انداختن با لاشه های حیوانات مختلف برای پز دادن رنگ می بازد، وقتی جریمه شکار پلنگ ۱۶برابر و جریمه شکار یوزپلنگ ۴برابر می شود.

    مصوبه شماره ۳۸۰ شورای عالی محیط زیست با موضوع جرائم نقدی قابل پرداخت بابت ضرر و زیان وارده به محیط زیست ناشی از شکار و صید غیرمجاز جانوران وحشی که در جلسه این شورا به تصویب رسیده بود با آخرین جرایم نقدی تصویب شده تغییرات زیادی داشته است. جریمه های بسیاری از حیوانات در حال انقراض افزایش بسیاری داشته است و برخی نیز تغییرهای ناچیز داشته است. به طوری که پلنگ، یوزپلنگ، گوزن زرد و کگوی پلنگی و مرال و شوکا بیشترین تغییر را داشته اند و بیشترین رقم جریمه ها به یوزپنگ با جریمه هزار میلیون ریالی تعلق دارد که بعد از ۲سال ۴برابر شده است. یوزپلنگی که تعداد آنها در حالت خوش بینانه کمتر از ۱۰۰قلاده است. نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می‌دهد که کمتر از ۷۰ یوزپلنگ تنها در ایران وجود دارد. یوزپلنگ آسیایی در رده بندی اتحادیه جهانی حفاظت در رده شدیدا در خطر انقراض جای دارد.

    گوزن زرد نیز جزو جانورانی است که جریمه نقدی آن ۱۲برابر شده است. گوزن زرد ایرانی از نظر (IUCN) گونه در معرض تهدید اعلام شد که شکار بی‌رویه و از بین رفتن زیستگاه‌ها حدود 50 سال گذشته منجر به کاهش شدید این جمعیت شده بود ؛ به طوری که در سال 1335 تصور می‌شد کاملا منقرض شده است.اما به طور ناگهانی بعد از سال 1335 تعداد محدودی از گوزن زرد در اطراف منطقه دز و کرخه مشاهده شد و از همان سال احیای جمعیت این گونه در دستور کار قرار گرفت.

    از طرف دیگر امسال را می توان سال سیاه پلنگ ایرانی نامگذاری کرد. از آغاز سال ۹۴ تا به حال حدود ۱۲ لاشه پلنگ کشف شده است که به طرق مختلف به خصوص دخالت انسان کشته شده است. این کشتارها مسوولان را وادار کرد تا فکری به حال پلنگ ایرانی کرده و کار به جایی رسید که جریمه نقدی آن ۱۶برابر شد تا کسی برای تفریح سمت این گونه ارزشمند نرود.

    پلنگ یکی از ۳۷گونه گربه سانان است. در گذشته در ایران ۱۰گونه گربه سان زندگی می کردند که با انقراض شیر ایرانی و ببرخزر امروز پلنگ بزرگ چثه ترین گربه سان کشور محسوب می شود. پراکندگی این گونه در ایران بسیار قابل توچه است تمامی استان های ایران میزبان این گربه بزرگ هستند که پلنگ ایرانی در معرض خطر انقراض طبقه بندی شده است. شکار غیر مجاز پلنگ و طعمه هایش عمده ترین عامل تهدید بقای پلنگ در ایران است.

    تخریب زیستگاه‌ها و ناامنی در آنها نیز باعث ترک منطقه توسط پلنگ می شود. درسالهای اخیر نیز گسترش بی رویه جاده های کشور نیز به بلایی برای جان پلنگهای ایران بدل شده است به طوری که هر سال چند پلنگ در برخورد با ماشین های عبوری از بین می روند و همین امر باعث کاهش تعداد این گربه سان می شود.

    از میان ۱۱۴۰ گونه جانوری در ایران  19 گونه از پستانداران، 25 گونه از پرندگان، 16 گونه از خزندگان، 4 گونه از دوزیستان و 10 گونه از ماهیان آب های داخلی کشور در سال 2014 میلادی به عنوان گونه های مهره دار در معرض تهدید در لیست سرخIUCN قرار دارند.

    در جدول زیر نام تعدادی از حیوانات همراه با تغییرات در میزان خسارت ضرر و زیان آنها آمده است؛

    ردیفنام گونهقیمت مصوب ۱۳۹۱(ریال)قیمت مصوب ۱۳۹۳(ریال)میزان تغییر
    ۱یوزپلنگ250 میلیونیک میلیارد۴ برابر
    ۲گوزن زرد ایرانی50 میلیون۶۰۰میلیون۱۲
    ۳گورخر،خرس سیاه،خرس قهوه ای60میلیون۵۰۰میلیون۸
    ۴پلنگ50میلیون۸۰۰میلیون۱۶
    ۵مرال، شوکا32میلیون۳۵۰میلیون۱۱
    ۶آهو، جبیر20 میلیون۱۰۰میلیون۵
    ۷روباه شنی، روباه ترکمنی، شاه روباه، رودک عسل خوار30 میلیون۴۰ میلیون۱
    ۸کفتار، گرگ50 میلیون۴۰میلیون
    ۹گربه شنی، گربه پالاس۳۰میلیون۱۰۰میلیون۳
    ۱۰کارال، سیاه گوش۵۰میلیون۱۰۰میلیون۲
    ۱۱قوچ و میش وحشی، کل و بز وحشی18میلیون۱۰۰میلیون۵
    ۱۲فک دریای خزر۳۰میلیون۱۵۰میلیون۵
    ۱۳خدنگ، انواع رودوک۳۰ میلیون۳۵میلیون۱.۵
    ۱۴کوسه ماهیان۱۵۰میلیون۳۰۰میلیون۲
    ۱۵نواع نهنگ150میلیون۵۰۰ میلیون۳
    ۱۶انواع دلفین و پورپویز100میلیون۲۰۰میلیون۲
    ۱۷گاو دریایی۱۰۰میلیون۲۵۰میلیون۲.۵
    ۱۸تمساح پوزه کوتاه100میلیون۲۰۰میلیون۲
    ۱۹نواع لاک پشت‌های دریایی شامل، سبز
    عقابی، زیتونی
    30میلیون۱۰۰میلیون۳
    ۲۰لاک پشت سرخ و پشت چرمی۳۰میلیون۶۰میلیون۲
    ۲۱لاک پشت فراتی10میلیون۵۰میلیون۵
    ۲۲لاک پشت مهمیزدار و لاک پشت آسیایی3میلیون۱۰میلیون۳
    ۲۳افعی لطیفی، البرزی، زنجانی
    گرز، کفچه مار و دم عنکبوتی
    5میلیون۱۰میلیون۲
    ۲۴گکوی پلنگی، مارمولک دوند(پلسک)
    آگامای سروزغی ایران
    2 میلیون۴۰میلیون۲۰
    ۲۵شاهین، بحری، بالابان، طرولان، لاچین200میلیون۶۰۰میلیون۳
    ۲۶انواع قوش‌ها از قبیل قرقی و پیغو50میلیون۱۰۰میلیون۲
    ۲۷انواع دلیجه20میلیون۲۰۰میلیون۱۰
    ۲۸انواع عقاب و هما15میلیون۲۰۰میلیون۱۳
    ۲۹هوبره20میلیون۲۰۰میلیون۱۰
    ۳۰میش مرغ و زنگوله بال15میلیون۲۰۰میلیون۱۳
    ۳۱قو، فلامینگو، پلیکان، باکلان مارگردون6میلیون۱۲میلیون۲
    ۳۲ماهی آزاد50میلیون۷۵میلیون۱.۵
    ۳۳ماهی خاویاری۵۰میلیون۱۰۰میلیون۲

     

    gps1

    مطالب مرتبط :

    علت گرایش خانواده ها به قلیان کشی

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2025 خبر هدف. محفوظ است.