• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • سخنگوی سابق وزارتخارجه: دیپلماسی دولت روحانی درهای جهان را به روی ایران باز کرد سخنگوی وزارتخارجه دولت سازندگی معتقد است دیپلماسی دولت روحانی با فرصت شناسی از شرایط جهانی توانست درهای جهان را به روی ایران باز کرده و وجهه بین‌المللی ایران را بهبود ببخشد. ظریف در بدو ورود به وین: تحریم ها امروز لغو می شود/ روزی بسیار خوب برای ایران و منطقه برجام در کانون توجه رسانه های غربی ظریف: با ارائه گزارش آژانس، برجام اجرایی می‌شود قراردادهای جدید نفتی عملیاتی می شود

    تقدیمی هدف:

    قراردادهای جدید نفتی عملیاتی می شود/توسعه

    با نسل جدید بیع متقابل

    zz

    اقتصاد > انرژی – با لغو تحریم ها،قراردادهای جدید نفتی می تواند فصلی نو برای توسعه صنعت نفت و گاز ایران بگشاید که به زودی وارد مرحله عملیاتی خواهد شد.

     

    « عکس العمل شرکت های بین المللی نفتی در زمینه سرمایه گذاری در ایران نشان می دهد که آنها خوشحال هستند که می توانند همکاری های خوبی را در یک چهارچوب مشخص با ایران داشته باشند .» این مهمترین واکنشی بود که بیژن زنگنه وزیر کارکشته دولت روحانی پس از رونمایی از قراردادهای نفتی در ایران،مطرح کرد.

    به گزارش خبرآنلاین،اگرچه نزدیک به دو ماه از رونمایی قراردادهای جدید نفتی می گذرد و انتقادها از سوی برخی نمایندگان مجلس یه این قراردادها تمامی ندارد،اما با برداشته شدن تحریم ها وزارت نفت تصمیم دارد،قراردادهای جدید را که فصلی نو در سرمایه گذاری صنعت نفت و گاز ایران به شمار می رود،به زودی اجرایی کند.

    نسل جدید قراردادهای جدید به شیوه بیع متقابل است. تکمیل و هماهنگی بین زنجیره اکتشاف، توسعه و بهره برداری، افزایش انگیزه سرمایه گذاران داخلی و خارجی و حتی امکان رقابت بیشتر پیمانکاران ایرانی و خارجی به منظور صادرات خدمات فنی و مهندسی از مهمترین ویژگی‌های قراردادهای نفتی ایران یادشده است.

    قرارداد بیع متقابل که بیش از یک دهه است در سرمایه گذاری های خارجی ایران رواج دارد و اتفاقا اولین بار در حوزه نفت و گاز مورد استفاده قرار گرفت، یک قرارداد دوجانبه‌است که حقوق و تعهدات مربوط به فروش تجهیزات- تکنولوژی در قرارداد اولیه و تعهدات مربوط به فروش محصول به دست آمده ناشی از بکارگیری تجهیزات مذکور، در قرارداد بیع متقابل درج شده و طرفین معامله به ترتیب نقش فروشنده و خریدار را بر عهده می گیرند.حالا قرار است،قراردادهای جدید بر این شیوه استوار شود،البته با کمی تغییر .

    بیژن زنگنه این تغییرات را تحت عنوان “بیع متقابل توسعه یافته” عنوان کرده و می گوید: «با حفظ مالکیت و حاکمیت ملی دولت و نظام بر میادین نفت و گاز، از ظرفیت‌های نسل جدید قراردادهای به منظور افزایش جذب سرمایه شرکت‌های بزرک نفت و گاز جهان و بخش خصوصی داخلی استفاده خواهیم کرد.»

    قراردادهای جدید نفتی که هشت بخش و ٤١ ماده دارد،حالا با اعلام لغو تحریم ها آماده مذاکرات جدی تر با سرمایه گذاران خارجی برای عقد قرارداد است.اگرتا همین چند هفته پیش هیات های خارجی به ایران می آمدند و مذاکره می کردند فقط برای آشنایی بیشتر با شرایط سرمایه گذاری در ایران بود چه آنکه تا برداشته شدن رسمی تحریم ها هیچ قراردادی نمی توانست روی کاغذ ثبت شود و مراحل اجرایی آن آغاز شود.اما حالا با برداشته شدن رسمی تحریم های بین المللی صنعت نفت و گاز ایران روزهای توسعه را یش رو خواهد داشت.

    از ویژگی ها و جذابیت ها

    تردیدی نیست که قراردادهای جدید نفتی نقش مهمی در آینده صنعت نفت ایران دارند، وزارت نفت امید زیادی به جذب خارجی با این قراردادها دارد؛حتی پیش بینی هایی هم درباره میزان جذب سرمایه با این قراردادها مطرح شده است.بیزن زنگنه وزیر نفت چندی پیش گفته بود که انتظار دارد با مدل جدید قراردادهای نفتی 30 میلیارد دلار سرمایه برای بخش نفت جذب شود.

    چه آنکه هدف از رونمایی قراردادهای جدید نفتی افزایش بازیافت و برداشت نفت خواهد بود.آنطور که مسئولان وزارت نفت و در راس آنها وزیر نفت گفته است این وزارتخانه تلاش کرده تا  مدل قراردادهای نفتی را طوری طراحی کند که هم برای شرکای بین المللی جذابیت داشته باشد و هم اهداف کشور را تامین کند تا شرایط برد – برد برای شرکت ملی نفت و طرف های قراردادی آن ایجاد شود.

    می گویند در قراردادهای جدید قرار نیست مالکیت مخزن انتقال داده شود و مالکیت در اختیار دولت می ماند.هدف دولت در قراردادهای جدید  تولید صیانتی از مخزن، خواهد بود.اما منتقدان می گویند دولت می خواهد مالکیت مخازن را همچون کشورهای دیگر مثل نروژ یا امریکا در اختیار طرف قرارداد قراردهد.

    بهره مالکانه یا امتیاز بهره برداری؟

    سید مهدی حسینی رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی در این رابطه گفته است، بر اساس قرارداد امتیازی، کشور صاحب نفت، امتیاز توسعه میدان نفتی را به پیمانکار می‌دهد و پیمانکار نیز اختیار دارد هر عملیاتی در میدان انجام دهد، بهره‌برداری کند و مالکیت مخزن و تولید را داشته باشد و به ازای آن به دولت، بهره مالکانه و مالیات بپردازد.این به معنی واگذاری مخازن نیست.

    در همین حال عبد‌الجواد علوی، رئیس هیات مدیره شرکت عملیات اکتشاف می گوید: نفت در کشورهایی شبیه ایران قبل از آنکه یک موضوع اقتصادی باشد، یک اهرم سیاسی است. بنابراین امکان واگذاری چاه نفت به مالک شخصی بعید به نظر می‌رسد. ایران چه پیش از انقلاب اسلامی و چه پس از آن سابقه واگذاری کامل چاه نفتی به مالک خصوصی را ندارد، چراکه چاه‌های نفت در ایران یک موضوع حکومتی و ملی است. البته واگذاری چاه‌ها و مخازن نفتی به مالک خصوصی در ایالات متحده آمریکا و کانادا انجام می‌شود.

    به گفته  اگر قرار بر این باشد که شرکت ملی نفت و وزارت نفت به نمایندگی از دولت، بخش خصوصی و خارجی‌ها را در قالب سرمایه‌گذار یا مجری وارد حوزه مشارکت کند، این مشارکت می‌تواند در زمینه خدمات یا تولید مضاعف باشد. به عبارت دیگر بخش خصوصی و خارجی‌ها یعنی هر بخشی غیر از بخش دولتی بخواهد در منافع چاه‌های نفتی مشارکت کند، براساس شرایطی می‌تواند با به کارگیری تکنولوژی پیشرفته، حجم تولید چاه را افزایش دهد. به این ترتیب می‌تواند در آن حجم تولید مضاعف، شریک باشد.

     

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.