- ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ , ساعت ۱۰:۰۳
- 533 views
- ثبت یک دیدگاه
- چاپ مطلب
پیش بینی وضعیت شاخص های اقتصادی سال 95
تقدیمی هدف:
پیش بینی وضعیت شاخص های اقتصادی سال 95/ رونق به اقتصاد باز می گردد
جمشید عدالتیان در گفت و گو با خبرگزاری خبرهدف درباره رشد اقتصادی سال آینده و وضعیت تولید ناخالص داخلش اظهار داشت: «پیش بینی من برای رشد اقتصادی سال آینده، ۴.۵ درصد است؛ اگرچه شاخص های اقتصادی رشد را باید در صنایع بزرگ جست وجو کرد، اما صنایع کوچک و متوسط اگر تقویت نشوند، همچنان در رکود خواهند ماند.»
وی درباره شاخص بیکاری سال آینده نیز اظهارنظر کرد و گفت: «اگر صنایع کوچک و متوسط تقویت نشوند، در شاخص بیکاری تغییر عمده ای نمی بینم.»
عضو سابق اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران افزود: «شاخص بورس ممکن است تا ۸۰ هزار واحد به صورت حبابی بالا برود. اگر این اتفاق بیفتد، در عین حال که رشد اقتصادی جالب است، اما در عین حال خطرناک است.»
عدالتیان با بیان این که بورس با صنایع بزرگ ارتباط دارد، عنوان کرد: «در خودروسازی ها و پتروشیمی ها شاخص بورس رشد چشم گیری خواهد داشت و من پیش بینی می کنم ۱۰ هزار واحد دیگر رشد خواهد داشت.»
وی خاطرنشان کرد: «اگر دولت بخواهد، حتما ارز تک رقمی می شود. زمانی که رشد اقتصادی ۴.۵ درصد را مطرح می کنیم، یعنی از رکود خارج شده ایم و زمانی که رشد اقتصادی وجود داشته باشد، اقتصاد رونق پیدا می کند. رشد اقتصادی بین ۴ تا ۵ درصد باشد، یعنی مرحله رونق شروع شده و از رکود خارج شده ایم.»
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .