• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • آیت الله دکتر اعرافی: باید اجازه داد تا

    تقدیمی هدف:

    آیت الله دکتر اعرافی: باید اجازه داد تا سلایق مختلف در انتخابات مطرح شوند

    mm

    سیاست > انتخابات – یکی از نامزدهای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری معتقد به نظارت راهبردی این مجلس بر انتخاب رهبری است.

    هر چند در ابتدا گفته می‌شد نام آیت‌‌الله اعرافی کاندید انتخابات مجلس خبرگان، در لیست کاندیداهای مورد حمایت آیت الله هاشمی قرار دارد اما این موضوع تکذیب شد. اکنون نام  او  در لیست مورد حمایت جامعتین قرار گرفته است. این موضوع بهانه ای شد تا او در گفت و گو با خبرهدف به بیان دیدگاه های خود درباره مجلس خبرگان و کارکردهای آن و همینطور میزان رای آوری لیست های انتخاباتی در این دور از انتخابات بپردازد.
    اعرافی با بیان اینکه باید اجازه داد تا همه سلایق در انتخابات حاضر باشند بر پرهیز از منازعات سیاسی در انتخابات مجلس خبرگان هم تاکید می کند.

    گفت و گوی خبرهدف با این کاندید انتخابات مجلس خبرگان را در ادامه می خوانید:

    انگیزه شما از شرکت در انتخابات خبرگان چیست  و فکر می کنید اهمیت این دوره از انتخابات خبرگان در چه مواردی باشد؟

    اگر از نگاه بین المللی نگاه کنیم شرایط منطقه و شرایط بین الملل شرایط حساسی است. از یک سو دشمنان انقلاب اسلامی و مقاومت در حال پیشرفت هستند و از سوی دیگر خطرهایی اعم از جریان های تکفیری، ترور و خشونت هایی که متحجرین در منطقه ایجاد کرده اند و ادامه سیاست های قدرت های مستبد در منطقه جهان اسلام را تهدید می کند. این ها خطرهای موجود منطقه است که ما را تهدید می کند. من معتقدم از منظر بیرونی انتخابات پرشور و با حضور حداکثری می تواند ضریب قدرت و امنیت و اقتدار کشور و نظام را بالا ببرد. اما از منظر درونی هم حضور فکرهای نو در کنار چهره های بزرگ انقلاب و تجدید نسل ها در خبرگان، همینطور ضرورت تقویت نگاه بین الملل از مواردی بود که بر مبنای آنها تشخیص دادم که وارد انتخابات شوم.

    شما به ضرورت برگزاری پرشور انتخابات اشاره کردید؛ در این دوره از انتخابات خبرگان ما شاهد حضور بعضی از چهره ها  از سیدحسن خمینی گرفته تا چهره هایی که نماینده خبرگان بودند مانند مجید انصاری و یا چهره هایی که اجتهاد خود را از امام دریافت کرده بودند مانند آیت الله موسوی بجنوردی بودیم. اما هیچ کدام نتوانستند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند. برخی معتقدند این رویکرد شورای نگهبان موجب سرد شدن فضای انتخابات و مشارکت در انتخابات می شود. تحلیل شما در اینباره چیست؟

    من فکر می کنم همه باید همکاری کنیم و در چهارچوب قانون کار را جلو ببریم. ممکن است در هر شرایطی افراد به حق و یا ناحق اشکالاتی در ذهنشان باشد و یا خرده گیری هایی داشته باشند اما وقتی از مجاری قانونی عبور کرده ایم دیگر همه باید همکاری کنند. الان هم همه جریان های موجود در کشور به رغم اینکه ممکن است نظری درباره تایید و رد صلاحیت افراد داشته باشند اما خوشبختانه همه وارد میدان شده اند که انتخابات در هر دو بخش به خوبی برگزار شود. بنابراین همه باید همین رویکرد را ادامه بدهیم تا انتخابات به خوبی برگزار شود. اگر هم مطلب و نکته ای باقی مانده باشد اینها همیشه در آینده هم قابل گفت و گو خواهد بود. باید با این رویکرد در کنار انقلاب و کشور باقی بمانیم.

    ارزیابی شما از میزان رای آوری لیست هایی که برای خبرگان ارائه شده است چیست؟ در ادوار قبلی این دیدگاه وجود داشت که هر لیستی که جامعه مدرسین ارائه می کند رای آورده و وارد خبرگان می شوند. در این دور هم شاهد این هستیم که لیست های دیگری از جمله لیست مورد حمایت آقای هاشمی و یا جامعه روحانیت منتشر شده است. فکر می کنید با این شرایط همچنان لیست جامعه مدرسین به همان میزان گذشته قدرت رای آوی و مقبولیت در جامعه داشته باشد؟

    خبرگان شان بالاتری از پارلمان دارد. کمتر بایستی دستخوش مسائل سیاسی شود. در عین حال تنوع دیدگاه و سلیقه امر غیر مطلوبی نیست و باید اجازه داد تا سلایق مختلف مطرح شود. این هم اقتضای مردم سالاری دینی است و هم اینکه مردم می توانند در این صورت از میان گزینه های مختلف دست به انتخاب بزنند. بنابراین نباید نگران بود از اینکه تغییری در گروه های مرجع ایجاد شود. ضمن اینکه نباید خبرگان را مانند دیگر انواع انتخابات سیاسی و جناحی کنیم. الان هم در جناح های مختلف همین نگاه را دارند و امیدوارم بتوانیم با ارامش مناسب کار را پیش ببریم.

    ارزیابی شما از میزان رای آوری لیست ها چیست؟

    من فکر می کنم همه باید در این امر سهم داشته باشند. هنوز برآورد نهایی و قابل اعتمادی از این موضوع ندارم.

    در این دوره برای اولین بار جامعتین لیست مشترکی ارائه ندادند و در هشت مورد این لیست متفاوت بود. دلیل این موضوع را چه می دانید؟

    این را باید از خودشان بپرسید.

    از شما دعوت شد که در لیست مورد حمایت آیت الله هاشمی قرار بگیرید؟

    از پاسخ به این سوال بگذریم. من دیدگاه علمی و بین المللی داشتم و قصدم از حضور در انتخابات هم این بود که ابعاد بین الملل انقلاب اسلامی تجلی بیشتری پیدا کند. چندان در قید این لیست ها نیستم و با همه روابط خوبی دارم.

    در رابطه  با یکی از کارکردهای مجلس خبرگان این مسئله مطرح است که مجلس خبرگان باید صرفا در انتخاب رهبر نقش داشته باشد یا نظارت بر عملکرد رهبری هم از وظایف خبرگان محسوب می شود؟

    مهم ترین نقش مجلس خبرگان انتخاب رهبر است. اما یک مغالطه لفظی در اینجا وجود دارد. به عبارت دیگر نظارت دو نوع است. یک نوع نظارت کلان بر شرایط رهبری است که این قطعی است. اما اگر نظارت بر موارد موردی و کوچک طرح شود به این معنا قائل به نظارت نیستم. در این مورد نظارت بر رهبری با نظارت بر رییس جمهور یا مدیر کل تفاوت دارد. عرف عادی دنیا است که هر چه جایگاه شخص بالاتر باشد نظارت هم کلان تر و راهبردی تر می شود. به اعتقاد من هم در موقعیت های بالاتر نظارت رهبردی امر صحیحی است و ما نباید تفسیری از قانون داشته باشیم که با جایگاه ها تناسبی نداشته باشد.

    بنابراین شما معتقد به نظارت بر عملکرد رهبری هستید؟

    من معتقد به نظارت کلان و راهبردی در انتخاب رهبر هستم.

    آقای اعرافی در رابطه با برخی اعضای فعلی مجلس خبرگان و یا برخی از کاندیداها گفته می شود که آنها افراد تندرویی محسوب می شوند. فکر میکنید این یک برچسب سیاسی محسوب می شود یا می تواند ارزیابی درستی باشد؟

    همه باید تلاش کنند که روند آرامی در انتخابات خبرگان طی شود. باید در این گفت و گوهای انتخاباتی کمتر ورود کرد.

    اختلاف مظرهایی بین برخی اعضای کنونی مجلس خبرگان وجود دارد درباره نحوه انتخاب رهبری در شرایط مقتضی. شما از رهبری شورایی حمایت می کنید یا تک نفره؟

    من معتقد به آن چیزی هستم که الان هم در قانون وجود دارد. آنچه که در قانون وجود مبنای فقهی و منطقی هم دارد. همان هم قطعا دنبال خواهد شد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.