• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • استرالیایی‌ها به کمک دریاچه ارومیه آمدند

    تقدیمی هدف:

    استرالیایی‌ها به کمک دریاچه ارومیه آمدند/ ایجاد یک مرکز تحقیقاتی مشترک آب

    dd

    جامعه > محیط زیست – نشست مشترک ستاد احیای دریاچه ارومیه با دانشگاه ملبورن با حضور دکتر مسعود تجریشی، مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه با هدف همکاری با دانشگاه ملبورن عصر یکشنبه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این نشست تجریشی به تفصیل درخصوص وضعیت دریاچه ارومیه و برنامه‌های ستاد برای احیای آن پرداخت.

    به گزارش خبرگزاری خبرهدف و به نقل از روابط عمومی ستاد احیای دریاچه ارومیه، در این جلسه تجارب کشور استرالیا درخصوص تخصیص آب به کشاورزان، سیاست‌های دولت در حکمرانی محلی آب و چگونگی تعیین سقف برای مصرف آب در بخش کشاورزی بازگو شد. همچنین مطرح شد حکمرانی آب و تخصیص آب وابسته به مسائل متفاوتی است که بسته به مساحت زمین های کشاورزی، سرانه زمین، آب و هوا و فرهنگ و دانش منطقه دارد.

    کاهش 40 درصدی مصرف آب در بخش کشاورزی به شرط عدم توسعه زمین های کشاورزی از جمله موضوعات دیگری بود که در این نشست مورد توجه قرار گرفت و راه حلی برای رسیدن حقآب دریاچه ارومیه به بدنه این دریاچه محسوب شد که در خصوص همکاری کشاورزان در بالادست و پایین دست رودخانه ها نیز به تبادل نظر پرداختند.

    استفاده از تجارب استالیا برای احیا دریاچه ارومیه

    مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه درمورد محورهای اصلی این نشست به خبرنگار ما گفت: این جلسه پیرو هماهنگی بود كه بین دو دولت ایران واسترالیا در رابطه با ایجاد یك مركز تحقیقاتی مشترك در زمینه آب صورت گرفته است. او در ادامه افزود: از دانشگاه ملبورن استرالیا كه دانشگاه بسیار پیشرفته است و از بخش ایران هم دانشگاه شریف با محوریت موضوع دریاچه ارومیه تلاش برای این گردهمایی انجام شده است، چرا كه زمانی كه دو مجموعه می خواهند با هم كار كنند باید موضوعات مشترک و پروژه‌های واقعی در میان باشد.

    تجریشی با اشاره به این موضوع كه دریاچه ارومیه برای تیم هفت نفره دانشگاه ملبورن بسیار حائز اهمیت است، اظهار كرد: استرالیایی‌ها به دلیل اهمیت این موضوع درخواست كردند كه تعاملات بین دو كشور كه از طریق دو دانشگاه انجام می‌شود ابتدا در رابطه با مسائل واقعی شکل‌گیری گردد.

    مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه در ادامه اظهارات خود عنوان كرد: ایرانی ها دریاچه ارومیه و استرالیایی ها هم یك حوزه به نام «موری دالدینگ» دارند كه همانند دریاچه ارومیه با مشكلات کمبود آب، مصرف اصلی آب توسط بخش کشاورزی و چالش‌های تامین آب برای نیازهای زیست‌محیطی و همچنین نوسانات اقلیم دست و پنجه نرم می كنند. او افزود: بنابراین عمده بحث های كه در این جلسه مورد توجه قرار گرفت در رابطه با تبیین مشكلات ما؛ تجربه آنان در استرالیا و هچنین چین بود برای شروع كار مشترك روی چه می‌توانیم با یکدیگر همکاری کنیم.

    تجریشی در تشریح فضای این گردهمایی عنوان كرد: بنابراین می توان گفت جلسه امروز به منظور آشنایی اولیه با مشکلات دریاچه و حوضه آبریز برگزار شده و آنان امروز و فردا بازدیدی از دریاچه ارومیه خواهند داشت و با پروژه ها و اقدامات انجام شده آشنا خواهند شد. او ادامه داد: استرالیایی ها روز سه شنبه به تهران باز می گردند و نمایندگانی از تعدادی از مراكز تحقیقاتی مربوط به آب و کشاورزی در کشور، به تشریح توانمندی‌های خود در حضور آنان می‌پردازند. همچنین در ادامه این برنامه‌ها در بعدازظهر این روز 4 معاون وزیر در رابطه با اهمیت آب از دیدگاه های مختلف به بحث و بررسی خواهند پرداخت و همکارانمان از دانشگاه ملبورن هم تجربه خود را در استرالیا و همچنین تجربیات مفید خود را كه با كشور چین داشته اند ارائه می كنند.

    مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه خاطر نشان كرد: در روز چهارشنبه نیز همکاران از دانشگاه و ستاد گردهم خواهند آمد تا ببینند چگونه می توان به یك نقشه راه برای شروع فعالیت این مركز تحقیقات مشترك رسید و اینكه این همکاری چه الزاماتی نیاز دارد و در چه زمینه‌هایی با یكدیگر می‌توانیم فعالیت‌ها و همکاری مشترک را ادامه دهیم.

    همکاری های مشترک دوجانبه

    همچنین دكتر عباس رجبی فرد، كه رییس دانشكده زیرساخت دانشگاه ملبورن استرالیا است با ما به گفت وگو نشست. رییس ایرانی این دانشکده درخصوص همكاری های مشترك با دانشگاه صنعتی شریف گفت: بحثی كه امروز ما با دانشگاه شریف داریم، حدود 4 ماه است كه شروع شده است. او در ادامه اظهار كرد: یكی از زمینه های بسیار حساس و مهم برای دو كشور، بحث آب است و این بازدید دومی است كه هیات فنی دانشگاه ملبورن برای این كار در تهران حضور دارد.

    رجبی فرد درخصوص تصمیم دوجانبه ایرانی- استرالیایی ها عنوان كرد: تصمیمی گرفته شده كه حول محور آب، این زمینه همكاری را توسعه دهیم به نحوی كه مشارکت دستگاه های مختلف، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را داشته باشیم . البته پیرامون آن مسائلی مانند برنامه ریزی های شهری، بحث های ساخت و ساز، بحث های بهداشت و موارد دیگر را نیز بتوانیم پیش ببریم.

    او در ادامه گفت: هدف دو طرف، ایجاد یک مرکز تحقیقات مشترک است که بتواند برای تحقیقات چند حوزه ای کمک کند و بتوانیم از تجارب یکدیگر در حل مسایل مشترک استفاده کنیم.

    رییس دانشکده زیرساخت دانشگاه ملبورن استرالیا خاطر نشان کرد: روی بحث آب در استرالیا بسیار کار شده است و با توجه به اینکه اقلیم مختلف این کشور بسیار شبیه به مناطق مختلف ایران است، می تواند زمینه های تحقیقاتی و مدل های که انجام گرفته و بهینه سازی های که در حوزه آب در استرالیا صورت گرفته را در ایران پیاده سازی کرد. او افزود: ما تجارب مختلفی با مرکز مشترک چین، هند و آمریکا داریم و در این زمینه می توانیم به ایران هم کمک کنیم و به صورت مشترک و با همکاری یکدیگر کار را پیش ببریم.

    رجبی فرد درخصوص نتایجی که از این جلسات حاصل شده گفت: نتایجی که تا به حال کسب شده این است که نشستی با دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف داشتیم و همچنین بازدیدی از دریاچه ارومیه خواهیم داشت سپس روز سه شنبه نشستی با تمام سازمان های مربوطه برگزار می شود تا تمام مدل ها و اقدامات کشور استرالیا با ایران تبادل شود. او ادامه داد: امیدواریم بتوانیم چارچوب زمینه ایجاد مرکز مشترک را فراهم کنیم.

    همچنین دکتر فرشاد فاطمی، رییس كمیته اقتصادی ستاد نیز یکی دیگر از سخنران این نشست بود. دکتر حمیدی، رییس کمیته اجتماعی فرهنگی ستاد و دکتر احمدی، رییس کارگروه سامانه تصمیم یار حوضه دریاچه ارومیه نیز پس از سخنرانی دکتر تجریشی اهم فعالیت های صورت گرفته در مجموعه خود را ارائه کردند. پس از ارائه ها نیز پرسش و پاسخ پیرامون فعالیت های ستاد احیا دریاچه ارومیه صورت گرفت.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.