• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • افزایش دوره‌های مشترک‌علمی ایران با دانشگاه‌های برتر دنیا

    تقدیمی هدف:

    افزایش دوره‌های مشترک‌علمی ایران با دانشگاه‌های برتر دنیا

    مزایای این دوره‌ها چیست؟ | آمریکا و فرانسه گزینه‌های ارتباط علمی با دانشگاه تهران

    جامعه > آموزش – از دانشگاه‌های برتر کشور خبر می‌رسد برگزاری دوره های مشترک علمی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه‌های معتبر خارجی رو افزایش است

     آموزش عالی ایران، روزهای متفاوت تری را نسبت به یک دهه اخیر تجربه می‌کند. وزارت علوم پس از گشایش های حاصل از توافق هسته ایران با ۱+۵ از فضای پسا تحریم استفاده می کند و همزمان از دانشگاه‌های برتر کشور خبر می‌رسد برگزاری دوره های مشترک علمی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه‌های معتبر خارجی رو افزایش است.
    دوره های مشترک علمی در واقع یکی از ملاک های سطح بندی دانشگاه ها در رنکینگ های جهانی است.

    به این معنا که هر دانشگاهی که بیشتر اقدام به برگزاری دوره های مشترک علمی کند، سطح علمی بالاتری دارد. در ایران و در سال های دهه هفتاد تلاش‌هایی برای برگزاری دوره های علمی مشترک میان دانشگاه های ایرانی و دانشگاه های خارجی انجام شد اما در اواسط دهه ۸۰ با روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد این روند کاهش قابل توجهی داشت. این کاهش قابل توجه ناشی از دو اتفاق بود.
    اتفاق نخست اینکه دولت نخست محمود احمدی‌نژاد عزم خاصی برای برقراری ارتباط دانشگاه‌های خارج از کشور نداشت و شکل سیاست ها در دولت نخست به شکلی بود که سعی در توسعه کمی دانشگاه‌های کشور داشت.

    از سوی دیگر در دولت دوم محمود احمدی‌نژاد تحریم ها علاوه بر حوزه‌های اقتصادی، بخش های از آموزش عالی ایران را هم نشانه گرفت و تقریبا می توان گفت دیپلماسی علمی در این دوره غیر از کشورهایی نظیر چین و روسیه، سقوط آزاد داشت.

    در دولت کنونی نیز وزارت علوم بیش از دولت های قبل سعی دارد دانشگاه‌های ایران را به مدل جهانی آموزش عالی در دنیا نزدیک کند و نزدیک ترین راه در این مسیر، دیپلماسی علمی است.

    در جدول زیر مصادیقی از افزایش میزان ارتباطات علمی میان ایران و سایر کشورهای جهان طی سه سال اخیر را مشاهده کنید:

    همزمان دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر کشور، سعی در برگزاری دوره های مشترکی با فرانسه و آمریکا دارد. پیش از این محمود نیلی احمدآبادی درمورد اقدامات دانشگاه تهران در زمینه تعاملات بین‌المللی گفت: تعاملات بین المللی دانشگاه تهران علاوه بر تبادل استاد و دانشجو روی برگزاری دوره های مشترک با دانشگاه‌های خارجی متمرکز شده است، چراکه برگزاری دوره های مشترک می تواند از یک طرف به همکاری دو دانشگاه در همه سطوح کمک نماید و از طرف دیگر گسترش رشته ها را به دنبال خواهد داشت.

    رییس دانشگاه تهران در ادامه عنوان کرده بود: همچنین دانشگاه تهران به وزارت علوم پیشنهاد نموده است تا موضوع بورس و اعزام به خارج را بر روی پشتیبانی از دوره های مشترک متمرکز کند، به این ترتیب هم دانشگاه ها بیشتر دخیل می شوند و هم احتمال برگشت دانشجو به کشور به مراتب افزایش می یابد، البته برگزاری دوره های مشترک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بیشتر مدنظر است، هم اکنون نیز با دانشگاه های کشور فرانسه در حال برگزاری دوره هستیم و با دانشگاه‌های آمریکا نیز به طور قطع از سال آینده وارد برگزاری دوره مشترک خواهیم شد.

    علاوه بر این روز گذشته، معاون آموزشی وزارت علوم گفت: دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان و تبریز درحال برگزاری دوره های بین المللی در کشور هستند.مجتبی شریعتی نیاسر گفت: برگزاری دوره های مشترک بین المللی در برخی دانشگاه های کشور راه اندازی شده است که این روند باید تبدیل به الگو شود تا دیگر دانشجویان نیز بتوانند در این زمینه ورود پیدا کنند.

    وی افزود: وزارت علوم تمایل دارد تا دانشگاه های سطح یک بتوانند برای رشته های دارای مجوز اقدام به برگزاری دوره های مشترک کنند.

    معاون آموزشی وزارت علوم گفت: برای برگزاری دوره های مشترک دانشگاه ها باید بستر حضور اساتید بین المللی را نیز فراهم کنند.شریعتی نیاسر گفت: همچنین دانشگاه ها باید زمینه ای را فراهم کنند تا دانشجویان مربوط به کشورهای هدف بتوانند در این دوره ها تحصیل کنند.

    وی عنوان کرد: درحال حاضر دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی، اصفهان و تبریز به برگزاری دوره های مشترک ورود پیدا کرده اند که دیگر دانشگاه های کشور می توانند برای فعالیت در این حوزه از این دانشگاه ها الگو برداری کنند.معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد: باوجود اینکه برگزاری دوره های مشترک بین المللی در دانشگاه های کشور شروع شده اما شیب برگزاری این دوره ها کند است و باید بستر قانونی را فراهم کنیم تا این نوع دوره ها توسعه یابد.

    مصادیق دیپلماسی علمی در ایران

    سخنی معروف در علم امروز دنیا وجود دارد که می گوید:«علم کاروانی جهانی» است. هم اکنون بزرگترین یافته های علمی در دنیا، با کار گروهی، فرامرزی و بعضا فرا قاره ای بدست می آید و یکی از مصادق تایید کننده آن « جایزه نوبل» است که طی چند سال اخیر جوایز خود را کمتر به یک فرد، بلکه بیشتر به گروهی از دانشمندان اعطا می کند. این اتفاق یعنی کاروان جهانی علم حالا همه کشورها را مجاب به توجه به دو نکته مهم کرده، کار گروهی و دیپلماسی علمی. همچنین به تعبیری عامیانه زیاد بودن دست در این کاروان جهانی باعث شده، گروهی بیش تر موفق تر شوند که خلاق ترند و ایده های ناب تری برای تبدیل علم به ثروت دارند.

    با این حال از آغاز فعالیت دولت یازدهم تا به امروز، هیات های دانشگاهی ای از کشور هایی همچون، آلمان، اتریش، آمریکا، استرالیا، عمان، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، ترکیه، اندونزی، اواکراین، مغولستان، تونس، گرجستان، عراق، چین، نیوزیلند، ویتنام، کره جنوبی و اسپانیا وارد ایران شده اند، که آخرین مورد آن مربوط به حضور هیات دانشگاهی اتریش در ایران بود که دوشنبه هفته گذشته به تهران آمدند.

    همچنین هیات هایی از آلمان، آمریکا، ایتالیا، فرانسه، سوئیس، ژاپن، اتریش و کره جنوبی از جمله کشورهایی هستند که خود را در سال ۱۳۹۴ به تهران رسانده اند. این اتفاق در واقع باعث می شود همکاری علمی میان ایران و سایر کشورهای جهان تقویت شود و ایران هم یکی از اعضای کاروان جهانی علم باشد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.