• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • بازیگران و بازیگردانان کودتا در ترکیه

    تقدیمی هدف:

    بازیگران و بازیگردانان کودتا در ترکیه/ بیگدلی: کودتای نظامیان، موقعیت اردوغان را تقویت می‌کند

    بین الملل > خاورمیانه – یک کارشناس مسائل بین‌المللی می گوید: . تنها رقیب قدرتمند اردوغان در ترکیه ارتش است. با این اقدام شاید بتواند ارتش را پاکسازی کند تا به انتظار دیرینه خود دسترسی پیدا کند.

    ابوالفضل خدایی: اوضاع در ترکیه آرام است و تحت کنترل دولت. این را نخست وزیر ترکیه پس از ظاهر شدن در مقابل دوربین‌ها در حضور خبرنگاران و در اولین کنفرانس مطبوعاتی در عصر روز شنبه گفت و به همۀ اخبار و شایعات پایان داد. ییلدیریم تأکید کرد که کشورش بهترین پاسخ را به کودتا داده است و نیروهای امنیتی کشورش حماسه آفریدند و مردم قهرمان ترکیه بهترین پاسخ را به کودتا دادند و ثابت کردند که از دموکراسی دست نمی‌کشند. اما پرسش اصلی اینجاست که این شوک سیاسی در ترکیه از چه زاویه ای قابل بررسی است؟ خبرگزاری خبرآنلاین در گفتگو با علی بیگدلی، استاد دانشگاه شهید بهشتی، ابعاد و فرضیه‌های موجود دربارۀ کودتای ترکیه را مورد بررسی قرار داده است که در ادامه می خوانید:

    در ابتدا بفرمائید ارزیابی اولیه شما از کودتای ترکیه چیست؟

    کودتای ترکیه یک حادثه درون زا بوده و با عوامل خارجی هیچ ارتباطی نداشت. به این دلیل که ارتش ترکیه میراث آتاتورک است و مسئولیت دارد که از قانون اساسی دفاع کند و آقای اردوغان هم علاقمند است که قانون اساسی مقداری تعدیل شود. مخصوصا اینکه در قانون اساسی ذکرشده که نظام سیاسی، نظام سکولار است و آقای اردوغان حزبش حزب مذهبی است، هم اکنون تلاش می کند به گونه ای این اصطلاح را ازقانون اساسی حذف کند و قرار است در آینده هم دست به یک رفراندومی بزند.

    تفاسیر زیادی دربارۀ شکل کودتا و تفاوت آن مطرح می‍ شود.
    چند سال قبل هم که یک کودتای دیگری که نافرجام بود، صورت گرفت و البته آنهم موفقیت آمیز نبود. این کودتا هم به شکل غیرماهرانه ای سازمان یافته بود. به این خاطر که کودتا در ساعت 11 شب صورت گرفت، در حالیکه معمولا کودتاها در ساعات اولیه روز دو یا سه صبح اتفاق میفتد که مردم در خیابانها نباشند و کودتاچی ها بتوانند به نهادهای دولتی دسترسی پیدا کنند و یا مقامات را دستگیر کنند. شکل کودتا در واقع به این گونه است. ارتش ترکیه یک ارتش دو ضلعی است. یک ضلع آن تحت نظارت مستشاران آمریکایی است و ضلع دیگر که بدنه اصلی ارتش را تشکیل میدهد از گروههای ناسیونالیست هستند. در واقع همین گروه بودند که به علت اختلافاتی که با آقای اردوغان داشتند، دست به کودتا زدند.

    این فرضیه مطرح می‌شود که این نمایش اردوغان است؛ چقدر این فرضیه درست و علمی است؟
    ممکن است اردوغان هم در این کودتا دخالت داشته و یا آنگونه که مطرح می شود، خودش عمدا این کودتارو به وجود آورده تا یک تصفیه وسیعی در ارتش به وجود بیاورد. به این دلیل که اردوغان در ارتش مخالفینی دارد که این مخالفین مانع تصمیم گیری های او دراصلاح ارتش شدند؛ لذا این فرضیه هم مطرح است که این کودتا به او اجازه را خواهد داد که دست به یک سری اصلاحات وسیعی بزند که بتواند تعدادی را دستگیر و یا عده ای را اعدام کند. بنابراین شاید براساس این فرضیه، تبعات این اقدام به نفع آقای اردوغان تمام بشود، به این دلیل که از قدرت فرماندهی بیشتری برخوردار خواهد شد. بر این اساس، ارتش از او بیشتر فرمانبرداری خواهد کرد و بدین ترتیب او قویترین رقیبش که ارتش باقیمانده از دوران آتاتورک است، تحت سیطره خودش در خواهد آورد و کودتا قطعا با شکست مواجه می شود.

    فرضیه نقش قدرتهای خارجی در این کودتا چقدر درست است؟
    هیچ برنامه ریزی در این کودتا صورت نگرفته است و یک امر کاملا درونی بوده است. به خصوص اینکه با واکنش های بین المللی مهمی همراه بوده است. تمام کشورها از جمله آمریکا این اقدام را محکوم کرده اند و معلوم است که کودتا به خواست قدرتهای خارجی مخصوصا آمریکا نبوده است. این نکته را در نظر داشته باشید که آمریکاییها روی ارتش سه کشور منطقه تاثیر مستشاری دارند: ارتش ترکیه، ارتش پاکستان و ارتش مصر. بنابراین نمی توان گفته که آمریکا و کشورهای خارجی دخالتی در این کودتا داشته اند.

    این کودتا یک موضوع کاملا درانزوااست و به نظر بنده هم این احتمال هست که خود آقای اردوغان در این کار دست داشته باشد. شاید بتوان گفت اردوغان در حال حاضر دارد کاری می کند که هم در حوزه سیاست و هم در حوزه نظامی گری و بحث امنیت بتواند جای پای خود را محکمتر کند. تنها رقیب قدرتمند اردوغان در ترکیه ارتش است. با این اقدام شاید بتواند ارتش را پاکسازی کند تا به انتظار دیرینه خود دسترسی پیدا کند.

    آیندۀ این روند را چگونه پیش بینی می کنید؟

    xx

    xx

     

    این موضوع ارتباطی به بیرون از ترکیه ندارد. اردوغان دست به اقداماتی جدید زده است. اردوغان دو استراتژی در سیاست خارجی داشت: او ابتدا قصد داشت به سمت اتحاده اروپا برود که با جواب منفی کشورها به خصوص فرانسه مواجه شد، آقای اولاند تأکید کرده بود که اتحادیه اروپا جهان مسیحیت است، خب طبیعی است که جای آقای اردوغان به عنوان کشوری مذهبی در این اتحادیه نیست. استراتژی دوم، استراتژی به شرق آقای اردوغان بود که میخواست باز قصد داشت؛ عثمانی گری را به نحوی جوری احیا بکند و رابطه با کشورهای عرب منطقه را گسترش بدهد. به همین دلیل دیدیم که ارتباطش را با کشورهای عربی گسترش داد. شاهد بودیم که ارتباطش را با مرسی، از رهبران اخوان المسلمین گسترش داد، به خصوص اینکه آقای اردوغان هم از اعضای برجسته این حزب بود؛ اما در این کشور ورق برگشت.

    اخیراً اردوغان، اختلاف کشورش با اسراییل و ورسیه را برطرف کرده بود. اردوغان اخیر هم مسئله حماس را پیش کشیده بود تا با وساطت ترکیه، حماس بتواند با اسراییل اختلافاتش را حل کند. اردوغان در مقطعی به یک قهرمان منطقه ای تبدیل شده بود و هم اکنون تلاش می کند که همان مسیر را برود. اردوغان تمام تلاشش را می کند که رقبای منطقه ای ترکیه از جمله ایران را کنار بزند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.