• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • بامزه‌ترین شوخی‌های «اول آوریل» در دنیای علم

    تقدیمی هدف:

    دانش > دانش‌های بنیادی – اول آوریل، روز عجیبی در تقویم است. در سراسر جهان، رسمی مرتبط با این روز شکل‌گرفته که به افراد اجازه می‌دهد اخباری اشتباه را باهدف فریب و نیتی طنزآمیز به اطلاع دیگران برسانند.

    به گزارش خبرهدف ، این رسم دیرینه که آفت ویراستارها بوده و در ایران با عنوان «دروغ سیزده» مشهور شده است، به دنیای علم هم رسیده و دانشمندان هم از این بازه زمانی کوتاه برای شوخی با مخاطبان و همکارانشان سود می‌برند. با چند نمونه از بامزه‌ترین، شیطنت‌آمیزترین و متقاعدکننده‌ترین شوخی‌های اول آوریل طی سالیان گذشته آشنا شوید.

     

    پنگوئن‌های پرنده

    ۱۰ سال پیش، بی‌بی‌سی مدعی شد کلونی منحصربه‌فردی از پنگوئن‌های پرنده را در «جزیره کینگ‌جورج» (King George Island) نزدیک به قاره جنوبگان کشف کرده است. ویدیوی کوتاهی هم همراه با این خبر منتشر شد که پنگوئن‌ها را درحالی‌که می‌دویدند و به پرواز درمی‌آمدند، نشان می‌داد. ادامه ویدیو هم آن‌ها را درحالی‌که پروازکنان به جنگل‌های استوایی آمریکای جنوبی رسیده بودند، نشان می‌داد.

    البته برای اینکه بینندگان، آن را کاملاً جدی نگیرند و بتوانند حدس بزنند که با «دروغ اول آوریل» روبه‌رو شده‌اند،‌ نکاتی هم مدنظر قرار گرفت. برای مثال، مجری این ویدیو، «تری جونز» (Terry Jones) از بازیگران سریال مشهور هزل یعنی «مانتی پایتان» (Monty Python) انتخاب شد.

     

    کشف ذره بنیادی بیگون

    سال ۱۹۹۶ (۱۳۷۵)، «مجله دیسکاور» (Discover) گزارش داد که ذره بنیادی جدیدی کشف شده است. در هرروز دیگری از سال، این خبر می‌توانست شوک خبری عظیمی در مقیاس بین‌المللی باشد، اما این خبر در روز اول آوریل منتشر شد.

    در خبر گفته شده بود که ابعاد این ذره بنیادی به‌اندازه یک توپ بولینگ است و عمرش تنها به‌اندازه یک‌میلیونیم ثانیه. در این نامه هم سرنخ‌هایی برای کشف «دروغ اول آوریل» آورده شده بود. برای مثال، در بخشی از متن می‌خوانیم: «آیا امکان دارد که بیگون، همان‌طور که بسیاری از فیزیکدانان می‌گویند، چیزی تخیلی باشد؟ یا نوعی شوخی اول آوریل مسخره؟ به گفته زوایشتین (Zweistein): «مردم بسیار بدگمان شده‌اند. علم به‌طور مداوم کشفیاتی را اعلام می‌کند که به نظر باورکردنی نمی‌رسند، اما معلوم می‌شود که حقیقت دارند.»»

     

    کشف «نیرو» توسط سرن

    سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴)، آزمایشگاه فیزیک هسته‌ای اروپا «سرن» (CERN) برای مدت کوتاهی دست از کار کشید تا یک شوخی درست‌وحسابی را برای روز اول آوریل طراحی و اجرا کند. پژوهشگران سرن، گفت‌وگویی مطبوعاتی را ترتیب دادند و در آن مدعی شدند که نخستین مدرک غیرقابل‌انکار مبنی بر وجود «نیرو» (the Force) را کشف کرده‌اند. نیرو، مفهومی تخیلی است که در سری فیلم‌های علمی‌تخیلی «جنگ ستارگان» (Star Wars) برای اولین بار معرفی شد.

    جزئیات مربوط به «نیرو» آن‌قدرها شفاف نبود، اما این دانشمندان مدعی شدند که از آن می‌توان برای ارتباطات راه دور، تأثیر بر ذهن انسان و بلند کردن و بیرون آوردن اجسام بسیار سنگین از درون مرداب‌ها سود برد. نقطه اوج این رویداد زمانی بود که مقاله‌ای به نوشته «بن کنوبی» (Ben Kenobi)، استاد برجسته «دانشگاه موز آیزلی» (University of Mos Eisley) از «تاتویین» (Tatooine) به حضار معرفی شد. در همین حال، یکی از سخنگویان سرن به سبک استاد «یودا» گفت: «تحت تأثیر قراردهنده، این است.»

    اگر شما هم مثل بعضی از مخاطبان این گفت‌وگو در منطقه‌ای از دنیای غیر متمدن زندگی می‌کنید که تاکنون با پدیده جهانی «جنگ ستارگان» آشنا نشده، نگران نباشید؛ چون فردای گفت‌وگوی مطبوعاتی، سرن رسماً اعلام کرد که کنفرانس خبری روز قبل، کاملاً یک شوخی اول آوریل بوده است.

     

    اژدهایان وارد می‌شوند

    نشریه «نیچر» (Nature) یکی از معتبرترین نشریات علمی جهان است؛ بنابراین می‌توانید حس تعجب و هیجانی را که به دنبال انتشار مقاله اول آوریل ۲۰۱۵ (۱۲ فروردین ۱۳۹۴) به وجود آمد، تصور کنید؛ زیرا عنوان این مقاله چنین بود: «جانورشناسی: اژدهایان وارد می‌شوند.»

    در خلاصه این مقاله آمده بود: «مدارک جدید نشان می‌دهند که اژدهایان دیگر جزء جانوران افسانه‌ای و تخیلی نیستند و تأثیرات آب‌وهوایی ناشی از برهم‌کنش انسان و طبیعت، ممکن است به ظهور دوباره این هیولاها بینجامد.»

    این مقاله با نقل‌قول‌ها و گراف‌های جذاب خود، بسیار قانع‌کننده به نظر می‌رسید. بااین‌حال، زیرنویس کوچکی داشت که می‌گفت: «برخی از مطالب این مقاله ممکن است نیاز به کمی دید انتقادی داشته باشند.»

     

    عدد پی: پروپاگاندای بی‌خدایان

    مقاله روزنامه‌ای به تاریخ اول آوریل ۱۹۹۸ (۱۲ فروردین ۱۳۷۷) در اینترنت پخش شد که مدعی بود مقامات عالی ایالت آلاباما تصمیم گرفته‌اند در تمام محاسبات رسمی، عدد پی را از ۳٫۱۴۱۵۹۲۶۵۳۹ به ۳ تغییر دهند تا با تعالیم کتاب مقدس، هم‌خوانی بیشتری داشته باشد!

    البته واضح است که این فقط یک شوخی بود و قصد داشت تا باکمی چاشنی طنز، قانون ایالت نیومکزیکو را مبنی بر آموزش خلقت‌گرایی در مدارس به انتقاد بگیرد.

     

    دستاوردهای جعلی روسیه

    در اول آوریل ۱۹۲۳ (۱۱ فروردین ۱۳۰۲)، روزنامه‌ای آلمانی به نام « Deutsche Allgemeine Zeitung » گزارش داد که دانشمندی روس توانسته است راهی برای کنترل و استفاده از انرژی موجود در اتمسفر زمین کشف کند. درنتیجه، روس‌های توانسته‌اند وسایل پروازی خود را بدون هیچ مشکلی و به‌راحتی در سرتاسر سیاره زمین جابه‌جا کنند.

    متأسفانه دبیران وقت نیویورک‌تایمز متوجه نشدند که این مطلب، تنها یک شوخی اول آوریل است و داستان آن را دوباره در تاریخ سوم آوریل منتشر کردند.

     

    گوگل به مریخ می‌رود

    گوگل تابه‌حال بارها به شوخی اول آوریل پرداخته است. از میان آن‌ها می‌توان به اپ جست‌وجوی جدیدی که حیوانات دست‌آموز با اشاره انگشت خود می‌توانند از آن استفاده کنند و «کروم‌کستی» برای سنجاب‌ها اشاره کرد.

    یکی از هوشمندانه‌ترین شوخی‌های گوگل، آن بود که اعلام کرد قصد دارد سرویس ابری Google Cloud را به مریخ بفرستد تا آنجا برای سیاحت‌های آینده و درنهایت، اسکان دادن بشر روی سیاره سرخ، آماده شود. حتی در آن زمان، می‌شد در اطراف مرکز داده گوگل در مریخ، به شکل مجازی، قدم زد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.