• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • خروج بی‌سروصدای سپرده‌ از بانکها

    تقدیمی هدف:

    تحرک موسسات غیرمجاز در جذب سپرده‌ها؛

    خروج بی سروصدای سپرده‌ از بانکها/محرمانه‌هایی که به سیف می‌رسد

    zz

    کاهش نرخ سود گرچه توافق و پیش‌دستی خود بانکها بود،اما اکنون کوچ سپرده‌ها به موسسات غیرمجاز را به یکی از معضلاتی تبدیل کرده که آمار محرمانه اش هر روز به بانک مرکزی می‌رسد.

    به گزارش خبرنگارهدف اواخر خردادماه امسال بانکها در یک اقدام داوطلبانه و توافقی، نرخ سود را از ۱۸ درصد به ۱۵ درصد رساندند و به نوعی با پیش‌دستی نسبت به تصمیم‌گیری این موضوع در شورای پول و اعتبار، در یک توافق نانوشته با هم پیمان بستند که نرخ سود را به دلیل کاهش نرخ تورم، پایین بیاورند. همان روزها حتی، مدیران بانکها و به خصوص رئیس کانون بانک‌های خصوصی بر این نکته هم پافشاری کردند که اگر باز هم روند تورم کاهش یابد، حاضرند نرخ سود بانکی را دوباره تقلیل دهند.

    آن روزها، شاید بانکها فکر نمی‌کردند که کاهش نرخ سود بانکی بتواند آنها را با مشکل خروج چشمگیر سپرده‌ها وسرازیر شدن آنها به سمت رقبایی که اصول و قواعد بانک مرکزی را رعایت نمی‌کنند، مواجه کند. برخی در همان روزهای اول به دنبال مشتریان دارای سپرده‌های چشمگیر رفتند و به آنها پیشنهادات جذابی ارایه دادند تا بلکه مانع خروج سپرده‌هایشان از بانکها بشوند، اما کمتر نیم نگاهی به مشتریانی داشتند که با تسهیلات خرد، اما اثرگذار خود ممکن بود اقدام به خروج سپرده‌ها از بانکها کنند؛ همان چیزی که این روزها، صدای برخی بانکها را درآورده و خبر از خروج چند صد میلیاردی سپرده‌ها از بانکها می‌دهد.

    پیمان‌شکنی برخی بانکها در رعایت نرخ سود مجاز

    شاید در هفته‌های ابتدایی کاهش نرخ سود بانکی، جابجایی سپرده‌ها و کوچ آنها از یک بانک به بانک دیگر چندان چشمگیر نبود، اما به مرور هر روز که می‌گذرد، گویا خود بانکها هم دیگر حاضر نیستند پیمان داخلی خود برای کاهش نرخ سود را اجرایی کنند و به جذب سپرده هم‌پیمانان خود روی آورده‌اند. موضوعی که بسیاری از اقتصاددانان و کارشناسان اقتصادی، همان روزهای ابتدای توافق برای کاهش نرخ سود بانکی از سوی تعدادی از بانکها، نسبت به آن هشدار می‌دادند.

    اکنون سپرده‌ها از یک بانک به بانک دیگر و از بانکی به موسسات مالی و اعتباری مجاز و غیر مجاز در حال کوچ کردن است و برخی بانکها را با خطر کمبود منابع اعتباری و چالش در سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت مواجه کرده‌ است.  حال آنگونه که خبر می‌رسد، مدیران عامل بانکها برخی گزارش‌های محرمانه را به ولی‌اله سیف، رئیس کل بانک مرکزی ارسال کرده و حتی رونوشتی از میزان خروج سپرده‌های خود را به برخی مراجع دیگر ارایه کرده‌اند؛ این روزها فضای خروچ سپرده‌ها برای نظام بانکی کشور، سیگنال‌های خوبی ندارد.

    تحرک موسسات مالی غیرمجاز برای جذب سپرده‌ها

    سیدبهاءالدین حسینی هاشمی، کارشناس مسائل بانکی در گفتگو با خبرنگار هدف در مورد خروج سپرده‌ها از سیستم بانکی به دلیل کاهش نرخ سود می‌گوید: خروج سپرده از بانکها، اگرچه در عالم واقع، معنایی ندارد؛ اما می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی برای بانکها به لحاظ برنامه‌ریزی در سرمایه‌گذاری‌های بلندمدتشان شود؛ چراکه سپرده‌ها از حساب شخص جابجا می‌شود و ممکن است از سپرده مدت‌دار، به سمت سپرده‌های دیداری و جاری برود تا در معاملات روزمره و سریع به کار گرفته شود که البته از نظر اصول بانکداری، این کوچ منابع، نشانه‌های خوبی را به همراه ندارد.

    این کارشناس مسائل بانکی می‌افزاید: زمانی که سپرده‌ها در حساب‌های پس‌انداز باقی بماند،  بانکها می‌توانند برای مصارف میان‌مدت و بلندمدت خود برنامه‌ریزی کنند؛ چراکه این امر نشانگر پایداری سپرده‌ها است؛ در غیر این صورت پول جای دیگری به جز بانک برای ماندگاری ندارد و ۹۵ درصد نقدینگی کل کشور را هم سپرده‌های دیداری و غیردیداری تشکیل می‌دهد؛ پس همه منابع در بانک است و جای دیگری نمی‌تواند باشد؛ در عین حال نقدینگی نیز که شامل اسکناس و مسکوکات است، سهمی در حد ۵ درصد در بازار دارد و سیال است و آن هم، تاثیری در کل اعتبارات و نقدینگی ندارد؛ اما به هرحال همین جابجایی سپرده‌ها برای بانکها مشکل‌آفرین می‌شود.

     به گفته وی، کاهش نرخ سود بانکی ممکن است باعث سیال شدن سپرده‌ها شده و آنها را از حساب‌های مدت‌دار به کوتاه مدت و حساب جاری ببرد یا حتی در بازارهای مختلف مورد استفاده قرار دهد که باعث تحرکاتی در بازار و شکل‌گیری برخی سوداگری‌ها شود. از سوی دیگر، خروج سپرده از یک بانک، کار برنامه‌ریزی سرمایه‌گذاری را دچار مشکل کرده و از آنجا که بانکها مصارفی بلندمدت و میان مدت دارند، ممکن است بر وصول مطالبات آنها تاثیر منفی بگذارد و در برخی بازارها نیز باعث تغییر قیمت‌ها شود.

    حسینی هاشمی، آفت دیگر خروج سپرده از بانکها را کوچ آنها به سمت موسسات مالی و اعتباری غیرمجازی دانست که منابع را با ارایه سود بیشتر می‌بلعند و بازار رسمی پولی و بانکی کشور را دچار مشکل می‌کنند. او افزود: وقتی سودی که به  سپرده‌ها داده می‌شود از انتظار سپرده‌گذاران کمتر باشد،  منجر به فرار سرمایه از بانکها شده و به سمت برخی موسسات غیرمجاز که سود بالا و جذابی را به مشتریان می‌دهند، به حرکت در می‌آورد.

    برخی بانکها نرخ سود مصوب را رعایت نمی‌کنند

    وی ادامه داد: اکنون دو دسته بانک و موسسات پولی و اعتباری در کشور وجود دارد که برخی از آنها خود را مقید می‌دانند که ضوابط بانک مرکزی را رعایت کرده و یا نظام‌های کنترلی داخلی داشته باشند، این دسته حتی دولتی هستند؛ بنابراین ضوابط بانک مرکزی را عینا رعایت کرده و در فرآیند کاهش نرخ سود که بازار در مقابل آن مقاومت می‌کند، متضرر می‌شوند؛ چراکه سپرده از بانکشان ممکن است خارج شود.

    این کارشناس مسائل پولی و بانکی خاطرنشان کرد: گروه دیگر را موسسات مالی و اعتباری با مجوز، بدون مجوز و یا بانکهای خصوصی را تشکیل می‌دهند. آنها انگیزه رعایت ضوابط بانک مرکزی در نرخ سود را ندارند و سودآوری برایشان بسیار مهم است؛ بنابراین ممکن است وارد فرآیند سوداگری شده و جاذبه‌هایی ایجاد کنند که نرخ سود بانکی را برای مشتریان جذاب‌تر نمایند.

    وی تصریح کرد: در نهایت، وقتی که در عرصه بانکداری، عرضه و تقاضا در حالت تعادل نباشد، متاسفانه چنین مسائلی رخ می‌دهد و آنهایی که از فرصتها استفاده می‌کنند و با ارایه سود بیشتر، منابع سپرده‌ای مردم را جذب می‌کنند،  کار بانکهایی که در چارچوب فعالیت دارند را هم به مخاطره می‌اندازند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.