درصد هزینه های دندانپزشکی کمرشکن است

چاپ

دبیر شورای سلامت دهان وزارت بهداشت، گفت: شاخص DMF که شامل دندان های پر شده، کشیده و پوسیده می شود، در کودکان ۱۲ ساله کشورمان ۲.۰۹ است.

به گزارش خبرنگارهدف ، دکتر سعید عسگری جمعه شب در برنامه نبض شبکه خبر که به بررسی چالش های خدمات دندانپزشکی اختصاص داشت، افزود: اعداد و ارقام شاخص DMF در کشورهای مختلف دنیا متفاوت است. در این بین، شاخص سلامت دندان ها بر اساس سن ۱۲ سالگی در هر جامعه ای تعیین می شود، چون مهم ترین گروه سنی هستند.

وی با اعلام اینکه میزان پوسیدگی دندان ها در کودکان ۱۲ ساله ایرانی کم است، گفت: در برخی کشورهای همسایه این عدد بین ۳ تا ۴ دندان خراب، پر شده و کشیده شده است که با رنگ قرمز نشان داده می شود.

عسگری ادامه داد: در برخی کشورها این عدد یک است که با رنگ سبز نشان داده می شود و کشورهایی که بین ۱ تا ۳ هستند، و ایران نیز شامل آنها می شود، با رنگ آبی مشخص می شوند.

دبیر شورای سلامت دهان وزارت بهداشت، در ادامه شاخص DMF در سنین ۳۵ تا ۴۴ سال ایرانی را ۱۳ دندان و در سنین ۶۵ تا ۷۴ سال، بیش از ۲۰ دندان خراب اعلام کرد و افزود: ۸ درصد از هزینه های سلامت مربوط به دندانپزشکی می شود که اگر بخواهیم ۳ درصد از این هزینه ها را کاهش دهیم، به اعتبار ۲۴۰۰ میلیارد تومانی نیاز است.

به گفته وی، ۱۵ درصد هزینه های دندانپزشکی کمرشکن است.

عسگری بر ضرورت حمایت بیمه ها از خدمات دندانپزشکی تاکید کرد و افزود: متاسفانه بیمه ها چندان خدماتی را تحت پوشش قرار نمی دهند.