• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • دفتری که قرار است موسیقی ایران را هدایت کند

    تقدیمی هدف:

    دفتری که قرار است موسیقی ایران را هدایت کند

    دفتر موسیقی از میان شرح وظایف مختلفی که دارد، تنها به نظارت و صدور مجوزها می‌پردازد

    فرهنگ > موسیقی – دفتر موسیقی بعد از انقلاب تا امروز تغییرات زیادی را شاهد بوده که دوران پرفراز و نشیبی را برای این عرصه هنری رقم زده است. اینک نیز به نظر می‌رسد به زودی شاهد تغییراتی در مدیریت این دفتر خواهیم شد.

     بعد از رفتن علی مرادخانی از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آمدن سیدمحمدمجتبی حسینی به جای او که آذر 96 انجام شد، احتمال تغییر در چینش مدیران دفتر امور هنرهای تجسمی، دفتر امور موسیقی، اداره کل امور هنرهای نمایشی، مرکز آموزش و توسعه فعالیت‌های هنری و کارگروه مد و لباس، به عنوان زیرمجموعه‌های این معاونت بسیار شده است.

    اولین تغییر در روابط عمومی این معاونت رخ داد و در میانه بهمن 96 با حکم سیدمحمدمجتبی حسینی، مجید فروغی جایگزین مهدی وجدانی شد. در ادامه، روز گذشته، یکشنبه ششم اسفند، خبرگزاری ایلنا نوشت: «هرچند معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکنون صراحتا اعلام نکرده که تصمیمش برای جابجایی مدیرکل دفتر موسیقی چیست، اما برخی افراد آگاه از علی ترابی به عنوان گزینه اصلی مدیرکلی این دفتر یاد می‌کنند. در صورت انتخاب ترابی، او جانشین فرزاد طالبی خواهد شد.»

    از سازمان تا اداره‌کل، مرکز، دفتر و دفترچه!

    با ورود به سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، زیر عنوانِ سازمان‌ها و مراکز وابسته، اولین اسمی که دیده می‌شود، سازمان امور سینمایی و سمعی بصری است، برای دیدن نهاد مربوط به سایر هنرها اما، باید وارد زیر مجموعه معاونت‌ها و مراکز ستادی شوید و از آن جا به معاونت امور هنری بروید. در قسمت ادارات کل معاونت امور هنری، اداره کل امور هنرهای نمایشی (تئاتر) را خواهید دید، دفتر امور هنرهای تجسمی و دفتر امور موسیقی را.

    بی‌شک حکم اداری نه می‌تواند موسیقی را جهت دهد و نه می‌تواند یک موسیقیدانی را در راه مورد نظر نهادی دولتی، قرار دهد اما سوال این جاست که در وزارتخانه‌ای که سینمایش صاحب سازمان است و تئاترش صاحب اداره‌کل چرا موسیقی و تجسمی‌اش دفترند؟! و آن طور که رضا مهدوی، منتقد موسیقی در هفتمین نشست گفتمان ضرب اصول گفت، تبدیل شدنش به دفترچه ابدا چیزی دور از ذهن نیست!

    دفتر موسیقی با شروع انقلاب تا سال 1361 با عنوان مرکز سرود و آهنگ‌های انقلابی فعالیت ‌کرد و از بعد از آن تاکنون در قالب عنوان‌هایی چون مرکز موسیقی، مرکز موسیقی و شعر و در نهایت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت خود ادامه  داده است، همین تغییر عناوین می‌تواند شاهدی بر دوران پرفراز و نشیبی که موسیقی کشورمان پشت سر گذاشته و می‌گذارد، باشد.

    وظایف دفتر موسیقی چیست؟

    برای بررسی عملکرد مدیران دفتر موسیقی باید ابتدا شرح وظایف این دفتر را بررسی کنیم. این شرح وظایف به صورت تیتروار عبارتند از «تدوین سیاست‌های اجرایی، ‌هدایتی و حمایتی برای اعتلای موسیقی ایرانی»، «حمایت از پژوهش‌ها و مطالعات تخصصی و کاربردی»، «ارائه راهکارهای واقع بینانه برای شیوه تعامل با فرهنگ موسیقایی غیر ایرانی»، «مطالعه و بررسی تکنولوژی‌های نوین در صنعت موسیقی جهان به منظور روزآمدی موسیقی ایرانی»، «تلاش برای پالایش ذوق زیبایی شناسی و سلیقه موسیقایی عامه»، «برخورد فعال با موسیقی‌های متداول و جاری درسطح جامعه»، «حمایت از برگزاری جشنواره‌های تخصصی»، «شناسایی و معرفی جشنواره‌های معتبر خارجی و اعزام گروه‌ها به این جشنواره‌ها»، «انجام امور نظارتی بر اجرای آثار صحنه‌ای و تولیدات موسیقی»، «تشکیل بانک اطلاعاتی گروه‌ها و هنرمندان»، «تدوین مقررات شفاف برای اجرای آثار صحنه‌ای و تولیدات موسیقایی و صدور مجوزهای مورد نیاز»، «تلاش برای جذب اعتبار و اخذ مجوزهای لازم برای حمایت ازتاسیس سالن، ‌ تالار و استودیوهای تخصصی»، «تشکیل کارگاه‌های تخصصی آموزشی»، «حمایت از گروه‌های موسیقی» و «حمایت از تشکل‌های صنفی موسیقی».

    منتقدین معتقدند دفتر موسیقی از میان شرح وظایف مختلفی که دارد تنها دو مورد نظارت و صدور مجوزها را انجام می‌دهد و تمام انرژی‌اش صرف صدور مجوز و حاشیه‌های قبل و بعد از آن می‌شود. از طرفی همه ظرفیت‌ موسیقیِ امروزِ ما معطوف به فعالیت‌ اقتصادی شده است که همه این‌ها، این فکر را به ذهن می‌رساند که موسیقی نیاز به مجموعه بزرگتری در وزارت ارشاد دارد تا بتواند از عهده وظایفی که برایش در نظر گرفته شده است، برآید. ایده‌ای که توسط بابک رضایی که شش سال مدیرعاملی انجمن موسیقی ایران را در کارنامه دارد، مطرح شده است.

    مدیرانی که آمدند و رفتند

    17 اسفند 57 به موجب مصوبه شورای انقلاب اسلامی، وزارت فرهنگ و آموزش عالی از ادغام دو وزارتخانه فرهنگ و هنر و علوم و آموزش عالی تشکیل شد.

    حامد روحانی (1357) و فرهاد فخرالدینی (1358) دو مدیری بودند که فعالیت‌های موسیقایی اداره کل فعالیت‌های هنری وزارت فرهنگ و آموزش عالی را اداره می‌کردند.

    در سال 59 که اداره کل فعالیت‌های هنری، از وزارت فرهنگ و آموزش عالی جدا و در وزارت ارشاد اسلامی ادغام شد، نهادی به عنوان مرکز سرود و آهنگ‌های انقلابی نیز فعالیت خود را آغاز کرد.

    از 59 تا 66، 10 مدیر رفتند و آمدند تا این که با اتمام دوران جنگ علی مرادخانی به عنوان مدیر مرکز موسیقی وزارت ارشاد فعالیت 14 ساله خود را ازسال 69 آغاز کرد و تا سال 83 ادامه داد.

    بعد از او نوبت به محمدحسین همافر رسید که سال 83 هدایت مدیریت موسیقی پرفراز و نشیب ایران را بر عهده گرفت. در این سال‌ها مرکز موسیقی به مرکز موسیقی و شعر تغییر نام داد.

    سال 85 با استعفای همافر، محمدحسین احمدی به عنوان مدیر جدید دفتر موسیقی وزارت ارشاد مشغول به کار شد.

    محمدحسین احمدی به‌ مدت دو سال بر این سمت تکیه زد اما محمدعلی خبری بین چند مدیرکل دفتر موسیقی، کوتاه‌ترین دوران مدیریت را تجربه کرد. او از بهمن سال 1387 عهده‌دار این سمت شد و فروردین سال 1389 از سمت خود استعفا کرد.

    بعد از کناره‌گیری خبری، این علی ترابی بود که از سال 89 تا 90 به عنوان سرپرست دفتر موسیقی وزارت ارشاد مشغول به‌کار شد.

    اوایل خرداد 90 محمد میرزمانی حکم مدیرکلی دفتر موسیقی وزارت ارشاد را برای دومین بار دریافت کرد. میرزمانی یک بار از سال 62  تا 64 به عنوان مدیر مرکز موسیقی و سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت کرده بود.

    با استعفای میرزمانی در اواخر سال 91، علیرضا پاشایی که قائم مقام دفتر موسیقی بود به عنوان اداره‌کننده این دفتر فعالیت خود را آغاز کرد تا این که پیروز ارجمند، در اواخر سال 92 مدیرکل این دفتر شد.

    تیر 94 با استعفای پیروز ارجمند، ابتدا سرپرستی این دفتر به فرزاد طالبی سپرده شد و فروردین 95 به عنوان مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد انتخابش کردند که مدیریتش تا امروز نیز ادامه دارد.

    حال باید منتظر ماند و دید در ادامه چه کسی به صندلی مدیریت دفتر موسیقی معاونت هنری تکیه خواهد زد و چه برنامه‌ها و سیاست‌هایی را پیاده خواهد کرد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.