• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • دولت با چه هدفی بودجه پژوهشی سال ۹۵ را صددرصد افزایش داده است؟

    تقدیمی هدف:

    جامعه > آموزش – معاون پژوهشی وزیر علوم معتقد است، محقق شدن افزایش بودجه پژوهش در سال آینده، تجهیز آزمایشگاه ها، توسعه شرکت های دانش بنیان و در نهایت ایجاد اشتغال را به دنبال خواهد داشت.

    aa

    دولت تدبیر و امید با عنایت به تاکیدات موکد مقام معظم رهبری در امر پژوهش و فناوری و پس از ابلاغ سیاست های کلی پژوهش در اقدامی حمایتی و برای رشد و توسعه علم و فناوری، در بودجه سال آینده رقم بالای پژوهشی را در نظر گرفت که این بودجه نسبت به سال های گذشته افزایش چشمگیری داشته است؛ به طوری که بررسی های بودجه ای نشان می دهد، بر اساس لایحه تقدیمی بودجه سال 95 سهم بودجه پژوهشی کشور 7 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است که نشان از رشد ۱۰۰ درصدی بودجه پژوهشی کشور در مقایسه با سال ۱۳۹۴ را دارد.

    این افزایش بودجه چنانچه محقق شود، در کنار برداشته شدن تحریم ها و مذاکرات بین المللی می تواند خون تازه ای در رگ های پژوهش کشور تزریق کند و مشکلات بزرگی که در این زمینه بر سر راه علم کشور وجود داشته تا حد زیادی رفع شود. درباره مشکلات بودجه ای پژوهش در چند سال اخیر و مزایای تحقق افزایش بودجه با دکتر وحید احمدی معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم گفتگو کردیم.
    متن گفتگوی خبرآنلاین با این مقام مسئول در وزارت علوم در ادامه آمده است:

    آقای دکتر؛ خوشبختانه در لایحه بودجه 95 رقم بسیار بالایی برای پژوهش در نظر گرفته شده که افزایش بسیار زیادی داشته؛ برای شروع بفرمایید اگر این افزایش محقق شود، در کدام بخش ها می تواند کمک کننده باشد و چه مشکلاتی را از علم و فناوری و پژوهش کشور کم می کند؟

    با توجه به سیاست کلان دولت، خوشبختانه امسال تصمیم گرفته شد که سهم پژوهش و فناوری از مجموعه درامد ناخالص ملی از 47 صدم درصد به یک درصد برسد. اعتبار قابل توجهی را به این منظور در نظر گرفته اند. این مبلغ حدود 7 هزار میلیارد تومان برای حوزه پژوهش در نظر گرفته شد که انتظار می رود اگر محقق بشود، و نمایندگان مجلس موافقت کنند و تحقق بودجه داشته باشیم، کمک بسیار بزرگی به حوزه پژوهش می شود. ما الان در وضعیتی هستیم که با توجه به ارتباطاتی که پس از برجام با کشورهای دیگر شکل گرفته، می توانیم از این ظرفیت افزایش اعتبار کمک بگیریم و هم تعاملات بین المللی و هم روندی که در جوزه پژوهش و فناوری در دو سال اخیر پیش گرفته شده را تقویت کنیم. البته بودجه دانشگاه ها افزایش زیادی نداشته و حدود 10 درصد بوده اما اگر 7 هزار میلیارد بودجه پژوهش به این بخش اضافه شود، کمک بزرگی به ما خواهد بود.

    در چه بخش هایی کمبود بودجه داشتیم و مشکلات مالی بیشتر بود؟

    در پارک های فناوری؛ در بودجه امسال تلاش شده که بحث پارک های علم و فناوری جدی تر دنبال شود. چرا که ساختارهای نسبتا جدیدی هستند و از عمرشان زیاد نمی گذرد و ده تا دوازده سال است که تاسیس شده اند و ما مشکلات جدی در حوزه پارک های علم و فناوری داریم. در خود دانشگاه ها هم به صورت جدی بحث تجهیزات آزمایشگاهی از مهمترین مشکلاتی است که دانشگاه ها با آن مواجهند. استحضار دارید که در سال های گذشته متاسفانه امکان تجهیز آزمایشگاه ها و تزریق حمایت مالی خیلی فراهم نشده و به این خاطر فضاهای دانشگاه ها شدیدا نیازمند نوسازی آزمایش گاه هاست.

    بنابراین یکی از قسمت های اساسی بحث تجهیز آزمایشگاه هاست. از سال 82 تا به الان اعتبار ارزی جدیدی را وارد دانشگاه ها نکردیم که خوشبختانه در بودجه امسال یک عدد ارزی هم در نظر گرفته شده که اگر آن هم در نظر گرفته شود کمک بزرگی خواهد بود. پس در سه بخش پایگاه های علمی و نشریات، توسعه ساختارهای لازم و شبکه علمی مثل اینترنت و ارتباطات اینترنتی بین دانشگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی شاهد پیشرفت خواهیم بود.

    در سال های اخیر همواره بحث بدهی های پژوهشی هم مطرح بوده؛ این افزایش بودجه می تواند این مشکلات را هم بر طرف کند؟
    بله متاسفانه ما در سال های اخیر با تامین منابع مالی با مشکل روبرو بودیم و از گذشته متاسفانه بدهی هایی برای تامین مجلات علمی و ارتباط با پایگاه های علمی بین المللی وجود دارد و پرداخت ها صورت نگرفته و دانشگاه ها به خاطر افزایش قیمت ارز دچار مشکل شدند و نتوانستند بدهی هایشان را پرداخت کنند. این تزریق بودجه باعث می شود که ارتباطات از سر گرفته شود. ما در بودجه سال آینده در همین 7 هزار میلیارد مبلغی را می بینیم که برای این منظور در نظر گرفته شده است. حق عضویت ها و ارتباطات بین المللی که برای تامین اعتبارش یک مبلغی در بودجه سال 95 در نظر گرفته شده است. این هم اگر محقق بشود مشکل ارتباطات بین المللی هم کمتر می شود.

    یکی از مشکلاتی که متاسفانه در قشر تحصیلکرده هم به وفور دیده می شود مشکل اشتغال است و این که فارغ التحصیلان با مدارج بالای علمی موفق به پیدا کردن شغل مناسب نمی شوند. اگر بودجه پژوهش با این رقم افزایشی در سال آینده محقق شود، تا چه حد به اشتغال جوانان تحصیلکرده کمک خواهد کرد؟

    قطعا تاثیر بزرگی خواهد داشت. یکی از سیاست های اصلی وزارتخانه و دولت این است که قانون شرکت های دانش بنیان را تحقق ببخشد و تسهیلات چه تسهیلات مالی و چه تسهیلات قانونی برای توسعه شرکت ها اعطا کند. در یکی دو سال اخیر چیزی حدود 29 هزار اشتغال در شرکت ها داشته ایم که امیدواریم این عدد با تامین اعتبار و تسهیلاتی که داده می شود و توسعه زیرساخت ها بیشتر و بیشتر شود. ما الان متاسفانه در زیرساخت ها دچار مشکل هستیم که اگر حل شود برای اشتغال کمک کننده است. مثلا پارکی که نوپا هست باید ساختمان داشته باشد، تا شرکت ها بتوانند مستقر شوند. در حال حاضر بسیاری از پارک های ما هنوز نوپاست و زمین و ساختمان کافی ندارد. اگر اعتبارات فراهم شود هم به آن ها تسهیلات داده می شود هم زیرساخت های لازم فراهم می شود که قطعا به توسعه شرکت ها و اشتغال دانشجویان کمک خواهد کرد.

    سوال اخر؛ برداشته شدن تحریم ها تا کنون چه تاثیراتی بر امر پژوهش کشور داشته و از این به بعد باید منتظر چه اتفاقات مبارکی در این زمینه بود؟

    خوشبختانه با فضایی که فراهم شده، الان می شود گفت عمده کشورهای اروپایی مثل اتریش، آلمان، ایتالیا، فنلاند و …با نمایندگانی در سطح بالا مثل وزیر علوم یا روسای دانشگاه ها به ایران امدند و تفاهم نامه هایی صورت گرفته و امادگی برای این همکاری در سطح بالایی است. برداشته شدن تحریم ها از دو جنبه که برداشته شدن موانع مالی برای ارتباطات و موانع قانونی که وجود داشته کمک کننده بود و زمینه را فراهم کرده که هم آن ها تمایل پیدا کنند از ظرفیت های بالای ایران استفاده کنند و از امکانات علمی ما استفاده کنند و هم برای ما سودمند است تا بتوانیم از امکانات کشورهای دیگر استفاده کنیم. البته توجه ما فقط به کشورهای اروپایی نیست و با کشورهایی مثل افریقایی جنوبی و حتی کشورهای منطقه هم ارتباطات قوی شده و از نظر فعالیت های مشترک مثل تبادل استاد و دانشجو پروژه های مشترک زمینه را برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت این کشورها فراهم کردیم.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.