• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • سیاستگذاری یا تسهیلات،کدام عامل رونق است؟

    تقدیمی هدف:

    سیاستگذاری یا تسهیلات،کدام عامل رونق است؟

    شرط رونق در صنایع کوچک چرخش چرخ صنایع بزرگ است

    اقتصاد > صنعت – صاحبان صنایع کوچک این روزها منتظر تصمیم مجلس برای مشخص شدن سرنوشت چهارسال آینده وزارت صنعت،معدن و تجارت هستند؛صنایعی که در سالهای گذشته بحران ها از سرگذرانده ولی هنوز سرپا ایستاده اند.

     صنایع کوچک،به عنوان یکی از موتورهای توسعه صنعتی در همه کشورها مورد توجه سیاستگذاران و برنامه ریزان قرار می گیرند،اما واقعیت این است که این صنایع در کشور ما با وجودی که طی سالهای گذشته مدام در راس اخبار بودند،در شرایط مطلوبی به سر نمی برند.بررسی های کارشناسی نشان می دهد که فقدان نقدینگی، بازار فروش و کاهش شدید تولید در مقایسه با کشورهایی با ظرفیت مشابه اقتصاد ایران، این ادعا را بیشتر ثابت می کند که آنها  وضعیت مناسبی ندارند.

    آنچه در یک دهه گذشته تحت عنوان صنایع کوچک در شهرک های صنعتی ایجاد شد،به دلیل رکود امروز در رده بخش های بدهکار کشور قرار می گیرند.آنها که توانستند با تسهیلاتی که دولت یازدهم در چهارسال گذشته به آنها پرداخت – از  جمله تسهیلات 16 هزار میلیارد تومانی- روی پا بایستند و تولید خود را رونق ببخشند،اگرچه وضعیت بهتری دارند، اما امیدواردند که سیاستگذاران تازه وزارت صنعت،معدن و تجارت  بتواند به بهبود شرایط آنها و البته  بازار آنها بینجامد.مهمترین خواسته آنها یافتن بازارهای فروش است.اغلبت  آنها توان صادرات ندارند. از طرف دیگر در وضعیت رکود شدید سالهای گذشته که همراه با تورم هم بود، شرایط سختی را سپری کرده اند.

    در چهارسال گذشته اگرچه اقداماتی برای خروج از رکود واحدهای تولیدی صورت گرفت،اما بنا به گفته کارشناسان، تنها با شـروع مجدد رونق در واحدهای بزرگ صنعتی است که به عنوان نیروی محرکه می توان در یک چرخش رو به رشـد، صنایـع کوچک را هم بـه حرکت درآورد.

    دوپینگ تسهیلاتی

    اگرچه در برنامه های وزیر پیشنهادی صنعت،معدن و تجارت و کشاورزی حمایت از صنایع کوچک مورد اشاره قرار گرفته،اما پیش از این نیز بانک مرکزی با مصوبه ای حمایت از این صنایع را در دستور کار شبکه بانکی قرار داد.مطابق مصوبه بانک مرکزی مقرر شده تا در سال جاری با هدف استمرار رونق تولید، حفظ اشتغال فعلی، ایجاد اشتغال جدید و افزایش رشد اقتصادی کشور ، تأمین سرمایه در گردش موردنیاز تعداد ۱۰ هزار بنگاه‌ اقتصادی، تأمین تسهیلات مورد نیاز تعداد ۶ هزار طرح‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیكی حداقل ۶۰ درصد و تأمین مالی موردنیاز برای بازسازی و نوسازی تعداد ۵ هزار واحد اقتصادی از محل منابع داخلی در اولویت شبکه بانکی کشور قرار گیرد.
    آنطور که بانک مرکزی پیش بینی کرده این تسهیلات حدود ۳۰۰ هزارمیلیارد ریال خواهد بود که از این میان باید مجموعاً ۲۰۰ هزارمیلیارد ریال برای سرمایه ‌در گردش و تامین مالی طرح‌های نیمه تمام و ۱۰۰هزارمیلیارد ریال برای بازسازی و نوسازی واحدهای اقتصادی که از توجیه فنی، مالی و اقتصادی لازم برخوردار هستند، تخصیص یابد.
    البته بانک مرکزی تاکید کرده بود که شرط  تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت است که این موضوع حالا باید در دستور کار وزیر جدید این وزارتخانه قرار بگیرد.

    بنگاههای کوچک از گذشته تا امروز

    ایده حمایت از بنگاههای کوچک البته به ابتدای دهه 80 باز می گردد؛با این حال در دولت گذشته وقتی درآمدهای نفتی افزایش یافت،موضوع ایجاد شغل از طریق تزریق پول به همه بخش های اقتصاد از سوی تئوری پردازهای دولت های نهم و دهم ادر راس کار قرار گرفت.نتیجه اجریا این ایده ، حمایت از بنگاههای زودبازده ای شد که با پرداخت منابع هنگفت ارزی و ریالی انحراف بیش از 40 درصدی را در منابع صرف شده،رقم زدند.در عین حال که  اجرای این طرح سبب شد تا همچنان انبوهی از واحدهای نیمه کاره و متوقف و یا واحدهایی با تولید زیر ظرفیت در سراسـر کشور ایجاد شود و با گذشت 4 سال دولت یازدهم هنوز هم این بار سنگین به مقصد نرسد.

    هنوز هم علیرغم اینکه آرامش نسـبی در اقتصاد و سیاستهای کشور برقرار شده ،اما  نگرانی های پنهانی در ذهن سرمایه گذار باقی مانده است. از همین رو،کارشناسان توصیه می کنند که تنها در یک مدیریت درست و تعیین استراتژی صنعتی متناسب با نیازهای اقتصاد کشور می تواند، به رونق گرفتن دوباره صنایع کوچک بیانجامد.
    درعین حال که باید توجه داشت پتانسیل ها، ظرفیت ها و امتیازات کشور ما برای توسعه صنایع کوچک بسیار است.نیروی کار تحصیل کرده و جمعیت بالای مصرف کننده تنها نیاز به یک  مدیریت استراتژیک و چابک دارد تا این صنایع بخشی از رشد اقتصاد کشور تبدیل شوند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.