• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • قائم مقامی: اروپا نسبت به اردوغان و رفراندوم ترکیه بدبین است

    تقدیمی هدف:

    قائم مقامی: اروپا نسبت به اردوغان و رفراندوم ترکیه بدبین است

    اردوغان موضوع رفراندوم را به بقای ترکیه وصل کرده است| تنش ترکیه آنرا از اروپا دور می‌کند

    بین الملل > اروپا – یک کارشناس مسائل ترکیه معتقد است کشورهای اروپایی با رفراندم قانون اساسی ترکیه مخالف هستند و این موضوع باعث افزایش تنش این کشور با آلمان و هلند شده است.

     

     

     ترکیه رفراندوم اصلاحات قانون اساسی را در ماه آینده در پیش دارد و از این رو تلاش زیادی می کند تا بجز تبلیغات در داخل، در کشورهای اروپایی نیز رای ترکهای مقیم اروپا را کسب کند. چیزی که باعث تنش بین ترکیه با این کشورها مخصوصا آلمان و هلند گردیده است. هلند اجازه سخنرانی به وزیر امور خارجه هلند را نداد و به دنبال مخالفت مقامات هلند با ورود هواپیمای حامل وزیر خارجه ترکیه به این کشور، سفر چاووش اوغلو به هلند لغو شد. کار بالا گرفت و ترکیه اعلام کرد نمی خواهیم سفیر هلند فعلا برای مدت زمانی به ترکیه بازگردد. در این شرایط چه فضایی می تواند رقم بخورد؟ در این باره با علی قائم مقامی گفت و گو کرده ایم که در ادامه می‌خوانید:


    چرا هلند اجازه ورود وزیر خارجه ترکیه را نداد؟ دلیل بوجود آمدن تنش بین ترکیه و هلند چیست؟

    در 16 آوریل رفراندم اصلاحات قانون اساسی 18 ماده ای در ترکیه اجرا خواهد شد که می تواند انحصار حاکمیت را به رئیس جمهور واگذار کند. یعنی نظام ریاست جمهوری جایگزین نظام پارلمانی کنونی می شود. این موضوع باعث قطب بندی سیاسی و اجتماعی در داخل ترکیه شده است و رقابت زیادی در این مسئله بوجود آمده است، چنانچه عده ای از مردم هستند که می خواهند رای نه به آن داده و آنرا رد کنند. این موضوع در کشورهای اروپایی هم که سه میلیون نفر از اهالی ترکیه متشکل از علویان، کردها و ترکها در آنجا حضور دارند منعکس شده است که قرار است دو میلیون و هشتصد هزار نفر از این افراد در این رفراندوم شرکت کنند. از این رو اردوغان تلاش می کند رای آنها را هم بدست بیاورد.

    چرا اروپا نسبت به رفراندوم بدبین است؟

    کمیسیون ونیز وابسته به پارلمان اروپا که مسئول بررسی قوانین اساسی اتحادیه اروپا و یا تدوین قوانین اساسی کشورهای اروپایی است و اینکه آیا سایر قوانین هم منطبق بر قوانین اساسی است را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند. این کمیسیون در دو هفته پیش یک بیانیه صادر کرد و اعلام کرد که اصلاحات 18 ماده ای قانون اساسی کاملا یک نظام اقتدارگرای انحصار طلب را دنبال می کند که تفکیک قوا را در انحصار رئیس جمهور قرار می دهد و یک نظام توتالیتر و اقتدار گرا را بوجود می آورد و آنرا مورد انتقاد شدید قرار داد و اعلام کرد که این اصلاحات قانون اساسی باید باطل گردد و مورد رفراندوم قرار نگیرد.

    اتحادیه اروپا و مخصوصا کشورهای آلمان، هلند و استرالیا مخالف اصلاحات در قانون اساسی ترکیه هستند و اعتقاد دارند که این باعث می شود یک نظام انحصار طلب تحت عنوان ریاست جمهوری ترکیه بوجود بیاید و اگر چنین قانونی رای بیاورد و اجرایی شود ترکیه نمی تواند در اتحادیه عضویت داشته باشد.

    تنش با هلند بسیار بالا گرفته است. این تنش به کجا می تواند برسد؟

    احتمالا این باعث می شود که ترکیه از اتحادیه کاملا حذف شود. بعضی از این کشورها مخالف عضویت ترکیه بودند. یعنی ادامه مذاکرات برای عضویت ترکیه را قبول نمی کنند. هلند هم همراه با بعضی کشورها مانند یونان و فرانسه جزو این کشورها بودند. این بازیگران اعتقاد دارند ترکیه فقط می تواند شریک استراتژیک اتحادیه اروپا باشد نه عضو کامل آن. یعنی به نوعی شریک ممتاز اروپا باشد.

    این مسئله می تواند تشدید هم بشود. از طرفی اردوغان روی تنش بوجود آمده دامن می زند تا بتواند نیروهای داخل کشور را تحریک و بسیج کند تا از احساسات آنها استفاده کند و بتواند موضوع را به تصویب برساند. حتی احساسات ملی گرایی و همچنین اسلام گرایی که غرب دشمن ترکیه است و می خواهد صدای مخالفین را خفه کند یا آنها را خنثی کند. ترکیه می گوید کشورهای اروپایی فاشیست و غیر دموکرات هستند. چون این کشورها اجازه نمی دهند که در داخل کشور برای موضوعی قانونی سخنرانی و کمپ شکل بگیرد.

    از طرف دیگر می بینیم که در ترکیه کانال های تلویزیونی، روزنامه ها و رادیوهای مخالف سرکوب یا توقیف شده اند و اجازه داده نمی شود مخالفینِ رفراندوم و طرح نظام ریاستی صدایشان را به گوش مردم برسانند. از طرف دیگر اردوغان کشورهای اروپایی را متهم به نداشتن دموکراسی می کند.
    اما در اینجا یک مسئله ای وجود دارد که کشورهای اروپایی حق دارند که اجازه ندهند یک کشور دیگر بیاید در کشور آنها کمپین انتخاباتی راه بیندازد. این بستگی به تعامل بین کشورها دارد والا با تهدید و ارعاب موضوع قابل حل نیست و ترکیه در سطح اروپا بیش از پیش تضعیف می شود.

    به نظرتان رفراندوم نمی تواند با حداکثر آرا رای بیاورد؟

    احزاب مخالف عدالت و توسعه از جمله حزب جمهوری خلق، حزب دموکاتیک خلق ها، بعضی گروههای ناسیونالیستی و ملی گرایی هستند که با رفراندوم مخالف هستند. همچنین حزب وطن، گروههای اسلامی گرایی و سوسیال دموکرات ها، بخشی از ملی گراها مخالف نظام ریاستی هستند و اعتقاد دارند که اگر قانون جدید تصویب شود دیکتاتوری در ترکیه بوجود می آید و اردوغان حاکم مطلق می شود و مسائل مختلف از جمله مسائل سیاست خارجی را در اختیار خود می گیرد و کشمکشهایی را با کشورهای دیگر بوجود می آورد و موقعیت داخلی و خارجی ترکیه متزلزل می شود.

    اما نظر اردوغان این است که اگر این قانون تصویب نشود بقای ترکیه به خطر می افتد، امنیت ترکیه به خطر می افتد و مسائل تجزیه طلبانه مطرح می شود و تمامیت ارضی ترکیه به خطر می افتد و همچنین تروریسم افزایش پیدا می کند.

    مسئله دیگر این است که اردوغان با افراطی ترین جناح ناسیونالیستی که آنها را متهم به افراط گرایی می کرد و می گفت ما با آنها آبمان به یک جوی نمی رود، متحد شده است. این باعث می شود کردها، علویان و سایر اقشار مردمی مخالف ناسیونالیسم افراطی به رفراندوم رای ندهند. یعنی چنین فضایی وجود دارد، اما اردوغان تلاش می کند به این بحرانها فائق آید و با تبلیغاتهایی منظم آرای بلی را افزایش دهد. در نتیجه با این شرایط اکنون گفته می شود اردوغان تا 50 درصد آرا را با خود دارد. اما با این بحران زایی تلاش می کند که بالای 50 درصد آرا را کسب کند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.