• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • موسسات غیرپاسخ‌گو به دولت

    تقدیمی هدف:

    موسسات غیرپاسخ‌گو به دولت

    هم‌چنان ردیف بودجه برخی موسساتی که عملکرد آن‌ها روشن نیست، حفظ شده است

    اقتصاد > اقتصاد کلان – بررسی‌ها نشان می‌دهد در جدول 17 قوانین بودجه سال‌های گذشته چند موسسه‌ای که دولت برای آنها ردیف بودجه در نظر گرفته و در مجلس نیز برای آنها بین یک تا دو میلیارد تومان بودجه تصویب شده، ظاهرا وجود خارجی ندارند.

    به گزارش خبرگزاری خبرهدف ، جدول 17 قانون بودجه، از جنجالی‌ترین بخش‌های لایحه بودجه است که در چند سال اخیر حرف و حدیث‌های بسیاری را برانگیخته است؛ جدولی که براساس آن، ده‌ها موسسه خصوصی از دولت بودجه می‌گیرند. موسساتی که هیچ نظارتی بر آنها وجود ندارد و در برخی موارد دقیقا مشخص نیست این پول صرف چه کاری می‌شود.

    غلامعلی جعفرزاده، نماینده مجلس در این خصوص می‌گوید: «در این جدول مجموعه‌هایی قرار دارد که نمی‌شود اصلا سر در آورد این مجموعه پول را برای چه گرفته است و حتی حاضر نیستند گزارش دهند.»

    هر سال برخی از نمایندگان مجلس تلاش می‌کنند تا این جدول را از لایحه بودجه حذف کنند، اما این تلاش‌ها هیچ‌گاه به نتیجه نرسیده است.

    کمک به برخی موسسات غیردولتی از اوایل دهه 80 به قانون بودجه اضافه شد و در ابتدا فقط شامل چند موسسه مهم فرهنگی بود، اما در سال‌های پایانی دهه 80، به شکل غیرمتعارف هم تعداد این موسسات زیاد شد و هم رقم پرداختی به آنها افزایش پیدا کرد. جمع ارقام پرداختی به این موسسات در اواخر دولت احمدی‌نژاد به 900 میلیارد تومان رسیده بود.

    البته در سال‌های اخیر این جدول انضباط بیشتری پیدا کرده و این رقم به 230 میلیارد تومان کاهش یافته، اما انتقادات به آن همچنان ادامه دارد.

    اما این‌که این موسسات چطور توانستند برای خود ردیف بودجه اختصاصی بگیرند، محل سوال است. یکی از مسوولان سازمان برنامه و بودجه معتقد است: سازمان برنامه در سال‌های اخیر تنها توانسته این جدول را کوچک‌تر و منضبط‌تر کند، اما همچنان ردیف بودجه برخی موسساتی که عملکرد آنها روشن نیست، حفظ شده است.

    بنا به گفته وی، حتی اگر سازمان برنامه نیز این جدول را حذف کند، در مجلس دوباره اضافه می‌شود.

    غلامعلی جعفرزاده، نماینده مجلس می‌گوید: مراکزی که گزارش نمی‌دهند و دستگاه‌های نظارتی نمی‌توانند روی کار آنها نظارت کنند، بنابراین پولی که می‌تواند ده‌ها جا هزینه شود، مشخص نیست.

    البته به گفته نایب رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس، جدول شماره ۱۷ از لایحه بودجه سال ۹۷ حذف شده است. وی تصریح‌کرد: بودجه تمامی دستگاه‌های موازی‌کار زیرنظر وزارتخانه فرهنگ می‌رود.

    وی تصریح کرد:تعدد دستگاه‌های فرهنگی موازی که بودجه مستقل دریافت می‌کنند، یکی از بزرگترین دغدغه‌های فرهنگی کشور درسال‌های اخیر به شمارمی‌رود؛ چرا که هیچ دستگاه سیاست گذار مشخصی نیز پاسخگوی عملکرد آن‌ها نبود،اما وزیر فرهنگ درآخرین دیدار خود با نمایندگان اعلام کرد درلایحه بودجه سال آینده بودجه تمامی این دستگاه‌های موازی‌ کار با وزارت فرهنگ،ذیل این وزارتخانه آمده است.

    نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: با حذف جدول معروف شماره 17 -که شامل بودجه‌‌ریزی برای برخی ازدستگاه‌های فرهنگی است- ازلایحه بودجه سال 97 به یقین اتفاق بسیار خوشایندی برای حوزه فرهنگ رخ داده است.

    جعفرزاده بابیان این‌که این تصمیم با توجه تنگنا‌های اقتصادی موجود درکشورو ضرورت خارج کردن حوزه فرهنگ از انفعال ازاهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: براین ‌اساس دیگر برای این دستگاه‌ها بودجه ‌ریزی مستقیم نخواهد شد، بلکه بودجه آن‌ها دراختیار وزرات فرهنگ قرارگرفته واین وزارتخانه برحسب صلاح‌دید خود به آن‌ها بودجه خواهدداد.

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: از آنجاکه این دستگاه‎ها عموما به مراکز قدرت متصل هستند و این بودجه با عنوان کمک به دستگاه‌های مذکور پرداخت می‌شود، سازمان‌های نظارتی همچون دیوان محاسبات حق نظارت بز نحوه صرف این بودجه را نیز نداشتند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.