• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • موسوی: ترامپ حاشیه ساز است، کلینتون حاشیه دوست

    تقدیمی هدف:

    موسوی: ترامپ حاشیه ساز است، کلینتون حاشیه دوست

    اف بی آی توانست بر انتخابات تاثیر بگذارد | مردم آمریکا طرفدار رسوایی جنسی نیستند

    بین الملل > آمریکا – سید حامد موسوی مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل آمریکا گفت: نظر سنجی ها بصورت ملی انجام می گردد اما انتخابات بصورت ایالتی و بر مبنای الکترال کالج صورت می گیرد.

     در چند روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبرهای جدیدی از رقابت های انتخاباتی به گوش می رسد. نظرسنجی ها از نزدیک شدن ترامپ به کلینتون و حتی پیشی گرفتن ترامپ در چند ایالت خبر می دهد. مطرح شدن دوباره موضوع ایمیل های خانم کلینتون شاید در این موضوع تاثیر گذار بوده است. آیا ترامپ با مجموعه حرف ها و حدیث هایی که پیش از از این مطرح شده است می تواند اقبالی برای برنده شدن داشته باشد؟ در این باره با سید حامد موسوی مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل آمریکا گفت و گو کرده ایم که از نظر می گذرانید.

    در مورد نظرسنجی های اخیر انتخابات امریکا نظرتان چیست؟ آخرین نظرسنجی ها بعد از مطرح شدن دوباره ایمیلهای کلینتون، از نزدیک شدن ترامپ به کلینتون خبر می دهد و حتی بالا بودن یک درصدی ترامپ. این شرایط چگونه است؟

    در هفته گذشته در بعضی نظر سنجی ها که البته نظر سنجی های متفاوتی از مراکز مختلف وجود دارد، هیلاری کلینتون 5 الی 6 درصد از ترامپ جلوتر بود که اکنون نشان از نزدیکی آرا و فاصله 2 درصدی دارد. دلیل اصلی این موضوع را نامه ای می دانند که اف بی آی به کنگره آمریکا فرستاده است تا پرونده ایمیل های حذف شده خانم کلینتون دوباره باز و پی گیری شود. البته اطلاعات تکمیلی در این باره داده نشده است. اما باز شدن دوباره این پرونده و مطرح شدن دوباره آن به زیان کمپ انتخاباتی کلینتون تمام شده است. اما نکته ای که وجود دارد این است که نظر سنجی های انجام شده، نظر سنجی های ملی هستند و چیزی که در این بین است این است که این نوع نظر سنجی ها کمی گمراه کننده هستند. باید این نکته را در نظر گرفت که چون انتخابات در امریکا بصورت ملی برگزار نمی شود بلکه بصورت ایالتی برگزار می شود از این رو مهم این است که در هر ایالت چه کسی می تواند الکترال کالج های آن ایالت را ببرد. در مجموع در کل ایالتها،538 الکترال کالج  وجود دارد و هر کسی که بتواند 270 الکترال کالج بدست بیاورد رئیس جمهور آمریکا می شود. در حال حاضر پیش بینی این است که خانم کلینتون 263 تا 278 کرسی دارد و به احتمال زیاد این تعداد الکترال را بدست خواهد آورد، در حالی که ترامپ بین 163 تا 168 الکترال کالج را با خود دارد. از این رو وقتی وارد بحث ایالتی می شویم می بینیم که تفاوت بیش از دو درصدی است که در نظر سنجی ها وجود دارد. پس نگاه ایالت به ایالت با نگاه ملی تفاوت دارد. نکته دیگر این که تنها راهی که امکان دارد ترامپ رئیس جمهور شود آن است که ایالت های کلیدی مورد مناقشه، ایالتهایی مثل کارولینای شمالی و فلوریدا که معلوم نیست به کدام حزب رای خواهند داد، تمام آنها به ترامپ رای دهند تا او بتواند رئیس جمهور شود. شواهد اینطور که نشان می دهد اگر در چند روز آینده اتفاق خاصی روی ندهد خیلی محتمل است که کلینتون رئیس جمهور شود.
    دلیل اصلی نامه اف بی آی در این برهه چه بود؟ آیا اف بی آی می تواند در انتخابات دخالت کند؟
    دلایل آن اصلا معلوم نیست. دلیلی که وجود دارد این است که رئیس اف بی آی خود متمایل به حزب جمهوری خواهان بوده است. ولی دلیلی که دموکرات ها روی آن تاکید دارند این است که اف بی آی قصد دارد تا در انتخابات تداخل ایجاد کند. ولی نکته دیگری که وجود دارد این است که اف بی آی در چند هفته گذشته مورد انتقاد جدی جمهوری خواهان بود. از این نظر که در حالی که کلینتون تخلفات زیادی داشته است چگونه این پرونده را مختومه کرده است. اما می توان گفت اکنون که اف بی آی دست به گشودن پرونده زده است، این رفتار، عملا نوعی بالانس را در بحبوحه رقابت انتخابات ایجاد کرده است. اف بی آی که قبلا مورد انتقاد جمهوری خواهان بود این بار مورد انتقاد دموکراتها قرار گرفت. اف بی آی ظاهرا سعی در رفتاری متعادل دارد. ایمیل ها البته برای خود خانم کلینتون نیست. گفته می‌شود که بازرسی مجدد ایمیل‌های شخصی کلینتون به تحقیقات اخیر اف‌بی‌آی درباره آنتونی وینر همسر خانم هما عابدین مربوط می‌شود که ایشان دستیار ارشد خانم کلینتون است. هنوز به طور مشخص چیزی از محتوای ایمیل ها منتشر نشده و شکل ابهام آمیزی پیدا کرده است.
    بحث این ایمیل ها چیست؟ چرا این همه حساسیت روی آن وجود دارد؟
    بحث این است که اف بی آی که این بررسی ها را انجام می دهد، می خواهد ببیند که آیا خانم کلینتون اطلاعات محرمانه ای از طریق ایمیل هایش به کسی فرستاده است یا نه. چون در گذشته چنین مواردی را پیدا کرده بودند روی آن حساسیت وجود دارد. خانم کلینتون گفته بودند که ایمیل هایی که من قبلا از سیستم حذف کرده ام ایمیلهای خانوادگی ام بودند. بعدها مشخص شد یک سری از این ایمیل ها که حذف شده اند در زمانی بود که ایشان وزیر خارجه بودند. گفته می شود که در بین این ایمیل ها بعضی اطلاعات محرمانه هم وجود داشته است که این موضوع در ایالات متحده جرم محسوب می شود که احتمال دارد از سیستمهای الکترونیکی آنتونی وینر همسر خانم عابدین که از طرف پلیس فدرال ضبط شده است، پیدا شود. خانم کلینتون از این نگاه جرم مرتکب شده است، چون اطلاعات محرمانه را به دستیارش داده است و احتمال دارد ایشان به شوهر سابقش نشان داده باشد. این بحث بر سر اطلاعات محرمانه و افشای آنها در زمانی که خانم کلینتون وزیر خارجه بوده و موظف به حفظ آنها بوده است، شکل گرفته است.
    این ایمیلها از طرف هما عابدین رسوخ پیدا کرد؟
    در حال حاضر چون محتوای آنها فاش نشده است مشخص نیست و همه چیز در حد گمانه زنی است. همسر هما عابدین نماینده کنگره بود، اما اگر اطلاعات محرمانه ای آنجا ذکر شده باشد به احتمال زیاد از طرف خانم عابدین بوده است. در آمریکا بدین شکل نیست که بخواهند ایمیلها یا مسائل دیگر کسی را بررسی کنند و حهت نامزد شدن در انتخابات صلاحیت دهند. در پرونده هایی هم که در این باره باز شده است این چنین است که اف بی ای می گوید این مسائل به انتخابات مربوط نیست. یعنی کلینتون چه کاندید می شد چه نمی شد این ها باید مورد بررسی قرار می گرفت.
    انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در این دوره و مناظره های انجام شده بین دو کاندید متفاوت از دوره های قبلی بود و حواشی بسیاری داشت. بحث های رسوایی و مسائل جنسی مطرح شد. نظر تان در مورد جامعه آمریکا چیست؟ آیا در بین مردم آمریکا هر کس که رسواتر باشد محبوبیت بیشتری دارد؟
    قطعا اینچنین نیست. ترامپ که آن مسائل برایش پیش آمد در نظرسنجی ها افت کرد. به هر حال هر طرف سعی می کند که طرف مقابل را محکوم کند و طرف مقابل را مورد اتهام قرار بدهد. از این رو حاشیه های درونی این انتخابات زیاد بود. یکی از دلایل این حاشیه ها خود ترامپ است که آدم پر حاشیه ای است که از سوی رقیب او استفاده های زیادی به عمل آمد و از طرف دیگر کمپ انتخاباتی خانم کلینتون نشان داد که بیش از اینکه تمایل داشته باشد به مسائل اصلی پرداخته شود، قصد دارد روی مسائل حاشیه ای تبلیغات بیشتری انجام شود. مثلا در یک هفته مانده به انتخابات، بجای اینکه روی بحث های اقتصادی، سیاسی و سیاست خارجی تاکید و صحبت شود، بسته های تبلیغاتی که کمپ انتخاباتی خانم کلینتون در بخشهای مختلف تلویزیون خریداری کرده بود روی این موضوع بحث می شد که ترامپ آدمی است که با زنها بد است و حرفهای رکیکی در مورد آنها زده است. از این رو هم از طرف ترامپ و هم کلینتون این موضوع وجود داشت که دوست دارند از مسائل حاشیه ای استفاده کنند و این انتخابات حاشیه های زیادی پیدا کرده است.
    به نظرتان در حالی که قدرتهای ذی نفوذ و کارتلهای بزرگ از کلینتون حمایت می کنند آیا این مراکز می توانند از مسیرهای غیر معمول استفاده کنند تا ترامپ شکست خورده انتخابات باشد؟
    چیزی که مشخص است این است که خیلی از بخش های قدرتمند آمریکا مثل گروههای قدرت در وال استریت یعنی مراکز قدرت اقتصادی و مراکز قدرت رسانه ای مثل سی ان ان اغلب طرفدار کلینتون هستند، روزنامه هایی مانند نیویورک تایمز و واشنگتن پست هم تلاشهای زیادی در این مسیر انجام دادند. ولی به نظر می رسد که نباید این موضوع را در یک پروسه توطئه ای دید. هر چند ترامپ آدم ساختار شکنی است و ساختار اقتصادی، سیاسی و رسانه ای در آمریکا با این فرد ساختار شکن بطور طبیعی میانه خوبی ندارد.
    به نظرتان اگر ترامپ با یک رای بسیار نزدیک برنده شود آن جریان قبلی در موضوع تغییر رای ال گور و بوش در سال 2000 که دیوان عالی دست به آن زد، در این مورد هم می تواند اتفاق بیفتد؟ با در نظر گرفتن این موضوع که سیستم های رسمی با ترامپ ساختار شکن مشکل دارند؟
    در آن موقع شرایط ویژه ای وجود داشت و آرای دو نامزد خیلی بهم دیگر نزدیک بود و بحث این بود که آیا ال گور یا بوش رای بیشتری آورده است. ولی اگر آرا به همدیگر نزدیک نبود نمی توانستند نتیجه را تغییر دهند. سیستم آمریکا به این شکل نیست و دیوان عالی نمی تواند کل جریان را تغییر دهد.


    در اخبار انتخابات آمده بود که 22 میلیون نفر زودتر از موعد رای داده اند. سیستم رای دهی چگونه است؟ می توان زودتر از موعد رای داد؟

    قوانین در ایالت ها متفاوت هستند. مثلا ایالت نوادا این چنین است که خیلی از افراد می توانند رایشان را زودتر به صندوق ها بیندازند یا کسانی که خارج از آمریکا هستند می توانند زودتر رای دهند. به این خاطر قوانین ایالت به ایالت فرق می کند.
    چشم انداز نهایی تان چیست؟ در مورد اینکه هر کدام از این دو نامزد اگر سرکار بیایند چه فضایی بوجود خواهد آمد؟
    به نظر می رسد که هر کدام از این دو نامزد اگر سرکار بیایند فضا در داخل تا مدتی متشنج خواهد بود چون  هر کدام از طرفین دید منفی نسبت به هم دیگر و نسبت به کاندیدا های هم دارند. ولی در بحث سیاست خارجی از یک طرف ترامپ آدم غیر قابل پیش بینی است ولی مسلم است که ایشان به دنبال کاهش مداخله امریکا در صحنه جهانی است اما تیم سیاست خارجی کلینتون اصطلاحا لیبرال هستند و به نوعی اینتر ویشن ایست هستند که به آنها لیبرالها ی مداخله جو می گویند. اینها بیش از دولت اوباما در مسائلی مانند سوریه و مسائل منطقه ای وارد می شوند. این موضوعی است که بسته به اینکه هر کس پیروز شود روی خواهد داد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.