• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • هفته پژوهش آب رفت

    تقدیمی هدف:

    هفته پژوهش آب رفت/ دست اندازهای فناوری تمام نشدنی است نمایشگاه هفته پژوهش امسال برخلاف سالهای گذشته در کمتر از یک هفته به پایان رسید و همچنان امید می رود این پایان بتواند سرآغاز فزونی تلاش محققان برای جذب سرمایه گذار باشد.

    به گزارش خبرگزاری هدف : آذرماه هر سال، در روزهای پاییزی، بازار دستاوردهای پژوهشی گرم است به طوریکه محصولات و نمونه های اولیه حاصل تحقیقات علمی محققان در نمایشگاه ملی هفته پژوهش در معرض دید قرار می گیرد.

    محققان کشورمان همواره درصدد هستند تا تحقیقات خود را به نتیجه برسانند و آن را طوری به نمایش بگذارند که بتوانند سرمایه گذار جذب کنند و درآمدی از تحقیقات خود بدست بیاورند. به همین دلیل نمایشگاه هفته پژوهش را می توان اوج نمایش دستاوردهای فناورانه تلقی کرد.

    یک هفته یا چند روز!

    هفته ملی پژوهش و فناوری امسال، از سه شنبه ۲۱ آذرماه تا ۲۷ آذرماه با شعار «پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری؛ زیربنای تولید و اشتغال» آغاز به کار کرد. در روز افتتاحیه نمایشگاه، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر بهزاد سلطانی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر وحید احمدی، معاون سابق وزیر علوم، دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی وزیر علوم و جمعی از محققان وپژوهشگران و اساتید دانشگاهی حضور داشتند.

    در این دوره از نمایشگاه که با شعار «پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری؛ زیربنای تولید و اشتغال» دایر شد، دستاوردهای پژوهش و فناوری پارک های علم و فناوری، دانشگاههای دولتی، علمی کاربردی، آزاد اسلامی از سراسر کشور، پژوهشگاهها و پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد ، واحدهای فناور مستقر در دانشگاهها و مخترعان به نمایش گذاشته شد.

    در نمایشگاه امسال، شرکت‌های دانش بنیان، موسسات دانشگاهی و سرمایه‌گذار از کشورهایی چون پاکستان، آذربایجان، قزاقستان و قرقیزستان نیز حضور داشتند.

     هفده سال است که نمایشگاه هفته پژوهش، هفت روز با نواختن زنگ پژوهش در مدرسه آغاز به کار می کند و امسال برای هجدهمین دوره طوری برگزار شد که به یک هفته نرسید و تنها کمتر از ۵ روز دستاوردهای پژوهشگران کشور به نمایش گذاشته شد.

    حضور رئیس جمهور برای تقدیر از پژوهشگران

    البته خالی از لطف نیست که بدانیم بعد از اتمام نمایشگاه هفته پژوهش مصادف با ۲۷ آذرماه از ۲۱ پژوهشگر و فناور برتر تقدیر می شود. پیش بینی می شود که رئیس جمهور، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزیر بهداشت و وزیر  علوم  در این مراسم حضور داشته باشند.

    در چند سال اخیر قول های حضور رئیس جمهور برای تقدیر از پژوهشگران داده می شود ولی محقق نشده؛ امسال هم زمزمه هایی مبنی بر حضور رئیس جمهور برای تقدیر از پژوهشگران برتر شنیده می شود.

    رونمایی یا بازرونمایی!

    یک سنت دیرینه در نمایشگاه هفته پژوهش همواره وجود دارد که تعدادی محصول جدید که تاکنون در جایی ارائه نشده رونمایی شود. این رونمایی ها می تواند سرنوشت یک پروژه علمی را به خوبی رقم بزند.

    سالهای گذشته نزدیک به ۴۰ محصول رونمایی می شدند اما امسال ۶۴ محصول نوآورانه معرفی شد.

    با وجود اینکه می توان به افزایش تعداد رونمایی ها نسبت به سال های گذشته غره شد اما در لابلای طرح های جدید طرحهایی به چشم می خوردند که وارد بازار شده اند و اکنون مصرف کننده به خوبی با این محصول آشناست.

    این رونمایی یا بازرونمایی شاید به گمان مسئولان یا محققان پروژه، سرنوشت طرح را خوب تر رقم بزند! یا شاید در فروش محصول تاثیر دوچندان بگذارد.

    در گوشه کنار نمایشگاه هفته پژوهش به غیر از محصولاتی که رونمایی شدند طرح های تکراری به چشم می خورد. برخی از آنها  ارتقا یافتند یا برخی همواره همانند یک میراث پایشان به نمایشگاه باز می شود.

    تکرار مکررات برای جذب سرمایه گذار بیشتر

    در نمایشگاه پایه ثابت هایی به چشم می خورد که دلیل حضورشان تنها جذب سرمایه گذار بیشتر است. یکی از نمایندگان حاضر در غرفه دانشگاه آزاد در نمایشگاه امسال می گوید: با وجود اینکه این خودروی برقی که توسط محققان دانشگاه آزاد به نتیجه رسیده و تاکنون قراردادهایی مبنی بر تولید آن منعقد شده است؛ باز هم در نمایشگاه حضور می یابد.

    وی گفت: نمایشگاه برای جذب سرمایه گذار است و اگر تعداد سرمایه گذار بیشتر باشد که نمی تواند بد باشد؛ از این رو در نمایشگاه مجددا حضور یافته ایم.

    .

    در این میان  برخی غرفه ها نیز بودند که به جذب سرمایه گذار قانع نبوده و خرده فروشی می کردند.

    گلایه های تمام نشدنی…

    وقتی در نمایشگاه به سمت پژوهشگران تمرکز می کردیم گله هایی در میانشان بود؛ گویا این گلایه فناوران هیچ وقت تمامی ندارد. هرکدام به طریقی از دستاورد خود دفاع می کردند تا بتوانند سرمایه گذاری جذب کنند تا علاوه بر تولید محصولشان در اقتصاد کشور تاثیر گذار باشد.

    یکی از این محصولات که نظر هر مخاطبی را جذب می کرد، موبایل نابینایان و عصای هوشمند بود که توسط سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برای ثبت اختراع داوری شده است.

    وی با بیان اینکه این طرح در مرکز رشد دانشگاه آزاد سنندج به نتیجه رسیده است، اظهار داشت: با وجود تمام افتخاراتی که در راستای تحقیقاتم وجود دارد و بانوی فناور برتر استان کردستان هستم و توانستم پروژه موبایل نابینایان و عصای هوشمند را برای اولین بار در دنیا به نتیجه برسانم؛ اما  با اینهمه هنوز این پروژه در قالب طرح باقی مانده است.

    رقیب خارجی با برند ایرانی برای محصولات کاملا ایرانی

    جدایی از گله های فناوران از نبود سرمایه گذار در بخش فناوری که تعداد آنها اندک نیست، مشکلات دیگری گریبان گیر شرکت های دانش بنیان و فناوران است.

    علی نظری، کارشناس فروش شرکت دانش بنیان تولید کننده «اَره جراحی قابل شارژ در عمل های ارتوپدی  مغزو اعصاب و … » به خبرنگار هدف در زمینه موانع پیشرفت شرکت گفت: یکی از مشکلات ما در شرکت دانش بنیان تولید کننده تجهیزات پزشکی این است که با وجود آگاهی از اینکه رقیب ایرانی نداریم ولی دو شرکت هستند که رقیبمان محسوب می شوند.

    وی در خصوص فعالیت این شرکتهای ایرانی گفت: این دو شرکت در واقع محصول خارجی را قاچاق می کنند و با برند ایرانی به فروش می رسانند و با این حال این شرکت رقیب ما به شمار می رود که این موضوع می تواند تمام فعالیت های یک شرکت دانش بنیان را خدشه دار کند.

    به گفته وی، در واقع این نمونه داخلی «تولید نما» هستند و با ما که محصول ایرانی داریم رقابت می کنند.

    وی گفت: اره های جراحی که تولید کرده ایم از دقت و سرعت بالایی نسبت به نمونه خارجی برخوردار است و از لحاظ قیمتی یک پنجم یا یک ششم نمونه خارجی است یعنی نمونه خارجی ۱۰۰ میلیون تومان و نمونه های ایرانی که به تولید رساندیم ۲۰ میلیون تومان است.

    اولین بارها سخت  است!

    از سوی دیگر پرویز گیلاسی مخترع و مدیر یک شرکت دانش بنیان تولید کننده خودروهای خاص و دست ساز  هم در خصوص مشکلات خود به خبرنگار هدف گفت: ما خودرویی را تولید کردیم که  کاربردی است؛ در ساخت این خودرو مشکلاتی وجود داشت زیرا برای اولین بار بود که چنین طراحی انجام می گرفت. یک سال به دلیل این که چنین طرحی وجود نداشت و همه طراحی آن برای اولین بار بود زمان برد که بتوانیم طرح را به نتیجه برسانیم.

    و در پایان

    برگزاری نمایشگاههایی همچون نمایشگاه دستاوردهای فناورانه مثمر ثمر است ولی این درحالی می تواند رضایت بخش باشد که طرح های پژوهشی برای سرمایه گذاران همواره موضوع جدیدی باشد تا بعد از  نمایش اولین بار، مذاکراتی برای تولید آن صورت گیرد؛ نه اینکه در نمایشگاههای بعدی هم به عنوان طرح پژوهشی به نمایش گذاشته شوند.

    اکنون در این برهه زمانی که خاک خوردن طرح های پژوهشی باید به فراموشی سپرده شود ضروری است شاهد به میان آمدن صنعت و بخش خصوصی باشیم تا فناوری در زندگی مردم محسوس و ملموس شود. در این راستا باور محققان و پژوهشگران و اعتماد به آنها می تواند سرنوشت جدیدی را برای کشور رقم بزند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.