• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • کرمی: اولویت تهران و مسکو

    تقدیمی هدف:

    کرمی: اولویت تهران و مسکو موازنۀ منطقه‌ای است

    mm

    بین الملل > دیپلماسی – یک کارشناس روسیه می‌گوید: برای روسیه مهم است که پایگاه نظامی اش در مدیترانه حفظ شود به خاطر بهم خوردن موازنه منطقه ای در خاورمیانه، روسیه بازنده تحولات منطقه نشود.

    ابوالفضل خدایی: جان کری، وزیر خارجه آمریکا پنج‌شنبه 24 تیرماه با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و سرگئی لاوروف در مسکو دیدار و در مورد وضعیت سوریه گفت‌وگو کرد. کری در ديدار با لاوروف، طرحی را برای همکاری نظامی واشنگتن و مسکو در سوریه به پوتین ارايه کرد. از نگاه برخی ناظران طرح مشترک آمریکا و روسیه گام مهمی در بحران سوریه است. پرسشی که باقی می ماند اینست که آیا جدی شدن همکاری نظامی میان روسیه و واشنگتن می تواند نشانه ای مهم در یکسره سازی بحران سوریه پس از 5 سال باشد؟ خبرگزاری خبرآنلاین در گفتگو با دکتر جهانگیر کرمی، دانشیار دانشکده مطالعات جهان و کارشناس روسیه، احتمال اجرایی شدن طرح مشترک آمریکایی- روسی را مورد بررسی قرار داده است که در ادامه می خوانید:

    طرح مشترک آمریکا و روسیه برای بحران سوریه آیا یک گام به جلوست؟

    آمریکا و روسیه دو دولتی هستند که در دو یا سه سال اخیر در بحران سوریه نقش موثر و جدی داشتند. به ویژه در یک سال گذشته با حضور نظامی و عملیات نیروی هوایی روسیه این نقش خیلی جدی تر شده است. از طرف دیگر همزمان شاهد تلاشهای آمریکا و اقدامات آنها علیه نیروهای داعش در سوریه و عراق هستیم. از یک سال پیش که عملیات نظامی دو طرف جدی تر شد، طرفین تلاش کردند که در عرصه سیاسی و از طریق مذاکره هم تعامل جدی تری با هم داشته باشند.

    این تعاملات در یکسال گذشته از تلاش برای هماهنگی های عملیاتی در صحنه هوایی سوریه، کمک به برقراری آتش بس، اقدام مشترک علیه داعش و نهایتا یک جستجوی راه حل اساسی و کلی برای بحران سوریه بوده است. در یک سال گذشته این اقدامات و تلاشها در دستور کار آمریکا و روسیه بوده و در مواردی موفقیت هایی هم داشتند، همانند بحث برقراری آتش بس که از سه ماه گذشته شروع شد و همینطور این طرح اخیری که از طرف جان کری ارائه شده برای اینکه بتوانند همکاری ها را در بحران سوریه افزایش بدهند.

    چقدر احتمال اجرای طرح وجود دارد؟
    به نظر می آید بحران سوریه به شرایطی رسیده که اگر اراده جدی از طرف دو بازیگر اصلی یعنی آمریکا و روسیه صورت بگیرد، احتمال اینکه سایر بازیگران دیگر مخالفت جدی کنند، کاهش پیدا کرده است. در ماههای گذشته دولت ترکیه، عربستان و قطر از یک سو و جمهوری اسلامی ایران از سوی دیگر نسبت به هر توافقی بین آمریکا و روسیه همیشه نگرانی هایی داشتند و در برخی موارد هم کارشکنی هایی انجام میشد، حتی گروههای میدانی در صحنه سوریه مثل جبهه النصره، ارتش آزاد، احرارالشام و سایر نیروهایی که در عرصه عملیاتی سوریه بودند، هم نگران توافق آمریکا و روسیه بودند. چرا که این توافق میتوانست احیانا منافع آنها را و یا خطوط قرمز و اهداف آنها را در صحنه سوریه برآورده نکند.

    اما به نظر من اتفاقات مهمی رخ داده؛ از یک طرف شرایط جهانی افکار عمومی بین المللی علیه تداوم این بحران خیلی جدی تر شده به ویژه بعد از بحران آوارگان سوریه. از طرف دیگر اقداماتی که در ترکیه صورت گرفت مثل؛ بمب گذاریها، عملیات نظامی که در جنوب ترکیه و بخش مهمی در استانبول و آنکارا صورت گرفت و همچنین بحران کودتا، افکار عمومی در ترکیه را به سمتی میبرد که نسبت به تداوم بحران سوریه به شدت نگران هستند.

    در مورد دمشق و طرف ایرانی چطور؟
    از آنجایی که دولت سوریه و جمهوری اسلامی ایران نیز چشم انداز روشنی برای ادامه این وضعیت متصور نیستند و حتی این امکان وجود دارد در صورت تداوم آن، حداقل های مدنظر آنها هم تأمین نشود، مجموعه اینها باعث شده که دولت آمریکا و روسیه برای اینکه احیانا بتوانند به توافقی برسند، نسبت به گذشته دستشان بازتر شود. شرایط شاید نسبت به گذشته مساعدتر شده است؛ اگرچه نمیتوان به راحتی این ادعا را کرد که هیچ مانعی وجود ندارد. چون عربستان هنوز سرسختانه در مقابل هر توافقی که مستلزم حضور بشار اسد در قدرت باشد، مقاومت میکند. در سویی دیگر ایران نسبت به هر توافقی که ملاحظات خاص منطقه ای آن لحاظ نشود، نگران است. در نتیجه همچنان بخشی از نگرانی ها موجود است ولی در شرایط کلی میشود گفت که شرایط مساعدتر از گذشته شده است.

    همانطور که مستحضرید، در نشست اخیر ناتو در ورشو، سران این سازمان در کنار آمریکا، تصمیمات سختی علیه مسکو گرفتند، به گونه ای که برخی ناظران آن را تنگ تر شدن حلقه محاصره علیه مسکو ارزیابی کردند. متعاقب آن حتی تنش های دیپلماتیک میان روسیه و آمریکا بالا گرفت. مسکو هم در مقابل تهدید کرد که در صورت لزوم پاسخ نظامی به هرگونه تحرک ناتو خواهد داد. پرسش اینجاست که چگونه می شود روسیه در جبهه ای رو در روی آمریکا قرار می گیرد و در جبهه سوریه با مسکو کنار می آید؟

    بله واقعا نمی شود این دو عرصه را از هم جدا کرد. در آن جبهه، مواضع غرب نسبت به روسیه در حال تشدید شدن است؛ به ویژه در نشست اخیر ورشو شدیدتر از گذشته تصمیماتی علیه روسیه گرفته شد. طبیعتاً این قضیه میتواند اوضاع را در سایر موضوعات دیگر پیچیده تر کند.
    اما به اعتقاد من، مسئله ای که این بیانیه ها و تصمیمات در نشست ورشو را تا حدی تبدیل به یک بلوف سیاسی میکند، این است که دو طرف اصلی این ماجرا یعنی آمریکا و روسیه، هم مشکلات و آسیب پذیری های جدی دارند و هم اراده جدی برای ورود به یک رقابت بین المللی گسترده میان دو طرف را خیلی نمیبینم.

    من یک مثال برای شما میزنم؛ در آمریکا یا ترامپ به قدرت میرسد یا کلینتون. اگر ترامپ به قدرت برسد، روسها خیلی امیدوار هستند که بتوانند با او به توافق برسند، چون مجموع صحبتهای ترامپ این است که حاضر است با روسیه وارد مذاکره، چانه زنی و دیالوگ شود. اگر خانم کلینتون به قدرت برسد، ما تجربه سالهای 2008 و 2009 را در طرح ریست (نوسازی روابط روسیه-آمریکا) دیده ایم. از طرفی در روسیه، فقدان یک ایدئولوژی جهانی رقابت جویانه، فقدان اراده مقاومت همه جانبه در مقابل غرب و از طرفی ضعف منابع اقتصادی و مالی معادلات را تغییر داده و این نگاه که بشود به هر طریقی با غرب به توافق رسید و از هزینه های رویارویی در حال حاضر و آینده کاست، به عنوان یک گزینه بسیار محتمل در ذهن دولتمردان روسیه وجود دارد. لذا ما همزمان میبینیم با این تشدید مواضع، این گفتگوها به طور جدی ادامه دارد.

    پس دو قدرت در مورد راه حل نهایی در سوریه همسو هستند.
    فراموش نکنیم از نگاه روسیه و آمریکا صحنه سوریه یک صحنه رویارویی جهانی نیست. ابعاد منطقه ای سوریه برای دو قدرت مهم است. برای روسیه مهم است که پایگاه نظامی اش در مدیترانه حفظ شود، آثار ناشی از رادیکالیسم در منطقه به مناطق نزدیک روسیه و داخل روسیه کشیده نشود و نهایتا به خاطر بهم خوردن موازنه منطقه ای در خاورمیانه، روسیه بازنده تحولات منطقه نشود، تا فردا روزی ترکیه و عربستان در سایر موضوعات به روسیه فشار وارد بیاورند. لذا از نگاه دولت روسیه همیشه باب حل و فصل در مورد سوریه به شرط حفظ حداقلی از منافع در آن موضوع باز است.

    از نگاه واشنگتن اما مسئله به شکلی دیگر است: آمریکا اساسا همیشه در 5 سال گذشته با یک بی رغبتی برای ورود به بحران سوریه ظاهر شده است. یعنی با وجود فشارها برای موشک باران، ایجاد منطقه ممنوعه پروازی بر فراز سوریه و حمایت از گروههای مختلف دولت سوریه، با وجود همه این فشارها دولت آمریکا عموما سر باز زده و در موارد کمی حاضر شده است که به این فشارها تن بدهد. لذا به نظر من باب حل و فصل در مورد سوریه باز است.

    از نگاه روسیه حتی در باب بحران اوکراین هم این امکان وجود دارد،. دربارۀ اوکراین، طرح صلح مینسک وجود دارد که در آنجا توافقاتی صورت گرفت. در واقع آنجا دعوا بر سر این است که این توافق چگونه رعایت شود. در مورد طرح کلی آن توافق جدی بین روسیه و غرب وجود دارد. تنها موضوع تحریم هاست که روسیه نسبت به آنها حساس است و آنرا خیلی خطرناک می بیند.

    شاید جمله معروف هگل برای توصیف شرایط فعلی مناسب باشد که می گوید وقایع تاریخی تکرار میشوند یکبار به شکل تراژدی ویک بار هم به شکل کمدی. ما با یک کمدی جنگ سرد بیشتر مواجه هستیم. این فشارها و رویارویی ها همزمان با تلاش برای حل و فصل بحران و اذعان دو بازیگر اصلی یعنی روسیه و آمریکا به محدودیت ها و مشکلات و ناتوانی و فقدان انگیزه برای ورود به رویارویی، با توجه به فاکتورهای دیگر مثل تروریسم- که منافع آمریکا و روسیه را به هم پیوند میزند- مساله ظهور قدرت چین که برای متحدان آمریکا در حوزه آسیایی، تبدیل به یک معضل اساسی شده است به ویژه در یکی دو سال اخیر با گسترش محدوده پروازی FRI برای دولت چین و رقابتها و اختلافات بر سر جزائر و منابع نفتی. لذا شرایط واقعا به گونه ای نیست که نظام بین المللی یک نظام دو قطبی باشد که ما هر آن منتظر یک حادثه یا واقعه و تشدید اوضاع باشیم.

    چون نظام بین الملل در حال چند قطبی و متکثر شدن است و بازیگران در سطوح منطقه ای رفتارشان غیر قابل پیش بینی شده است، لذا نمیشود مسایل را در یک چارچوب دو قطبی سخت و متصلب و به سمت تشدید تفسیر کنیم. به نظر من هم راه برای بحران سوریه وجود دارد، هم بحران اوکراین و هم اینکه حل یکی از این بحران ها به حل و فصل بحرانهای دیگر و سایر موضوعات می تواند کمک کند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.