• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • روحانی برای بخش کشاورزی کشور چه کرد؟

    تقدیمی هدف:

    روحانی برای بخش کشاورزی کشور چه کرد؟

    تولید محصول استراتژیک گندم در سال ۱۳۹۳-۱۳۹۴ با رشد ۹درصد ثبت شدد ۹درصد ثبت شد

    اقتصاد > کشاورزی – با اقدامات دولت یازدهم رشد 6 درصدی کل تولیدات بخش کشاورزی، شامل6.6 درصد در بخش زراعت،6.5 درصد بخش باغبانی،8.2 درصد در بخش شیلات و آبزیان،3.6درصد در بخش دام و طیور محقق شد.

    به گزارش خبرگزاری خبرهدف طی سال‌های اخیر در بخش تولید نهاده‌ها و محصولات کشاورزی با رکود و افت شدیدی مواجه شدیم.

    این در حالی است که به‌رغم وجود ظرفیت‌های بالقوه و قابل اتکا برای تامین نیازهای کشور، به دلیل محدودیت منابع آب ناشی از وضعیت اقلیمی کشور این ظرفیت‌ها با احتیاط و کندی مورد استفاده قرار گرفت.

    از طرفی تداوم خشکسالی و بهره‌وری نسبتا پایین آب مصرفی در این بخش، کمبود زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری در بخش‌های پیشین و پسین و به‌ویژه سرمایه‌گذاری اندک در این بخش و مهمتر از آن اتکا به واردات بخشی از نهاده‌ها و محصولات اساسی از خارج از کشور تامین امنیت غذایی بر پایه تولید داخلی را با مخاطره روبرو ساخت.

    این موضوع به همراه ضعف در مدیریت و راهبری بخش کشاورزی در سال‌های 1385 تا 1392 عملا رکود نسبی بخش کشاورزی را دامن زد.

    در چنین شرایطی و با توجه به تصویر ارائه شده از مشکلات عمده این بخش، ضرورت تحول جدی در رویکردها و مدیریت کلان بخش و فعال نمودن ظرفیتهای برجا مانده در برنامه‌ریزی‌ها به چشم می خورد. به همین منظور طی سه سال گذشته اقداماتی برای بخش کشاورزی در دولت یازدهم انجام شد تا از تعمیق بیشتر رکود و نزول شاخص‌های تولید و فرآوری کاسته شود.

    پس از تدوین برنامه‌های راهبردی همچون تصويب قيمت‌هاي خريد تضميني محصولات زراعي در شهريورماه هر سال مطابق زمان‌بندي قانون خريد تراز منفي تجاری غذایی کشور از منفی8.1 ميليارد دلار در سال 1392 به منفی 5.4 ميليارد دلار در پایان سال 1393 و منفی3.44 میلیارد دلار درسال 1394 رسید.

    از طرفی دولتمردان با توجه جدی به افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی خط اعتباری ویژه‌ای براي خريد تراكتور و كمباين اختصاص دادند که بخشی از موانع تسریع در تولید و بهره‌وری را کاهش داد.

    در بخشی دیگر از برنامه‌ها موضوع افزایش بهره‌وری آب مصرفی بخش کشاورزی مد نظر قرار گرفت که بدین منظور با فراهم آوردن امکان استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی به میزان 1.5 میلیارد دلار طی مدت سه سال  برای طرح 550 هزار هکتاری احیاء اراضی کشاورزی خوزستان و ایلام (تجهیز و نوسازی اراضی، احداث شبکه های نوین آبیاری و زهکشی) اهداف اولیه این طرح محقق شد.

    برای افزایش بهره‌وری آب در بخش کشاورزی یکی دیگر از اقدامات فراهم آوردن امکان استفاده از 500 میلیون دلار تسهیلات صندوق توسعه ملی برای انتقال آب با لوله به 46 هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت سیستان ظرف مدت سه سال (1393-1395) بود.

    استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی برای احداث شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در اراضی پایاب سدهایی که در برنامه مهار آبهای مرزی قرار دارند.(ظرف مدت 4 سال و طی سالهای 1393تا 1396) نیز از اقداماتی است که دولت یازدهم از ابتدای فعالیت در دستور کار خود قرار داد تا بخشی از محدودیت های تامین مالی در این بخش کاهش پیدا کند.

    توجه ویژه به روشهای نوین آبیاری (آبیاری تحت فشار، کم فشار، انتقال آب با لوله و تجهیز و نوسازی اراضی) با پیش‌بینی و تامین اعتبارات مناسب ، برنامه‌ريزي و تامين منابع مالي براي ذخيره‌سازي كالاهاي اساسي و بهبود ذخاير استراتژيك از دیگر برنامه‌هایی بود که طی مدت سه سال گذشته انجام شد.

    در بخش دیگری از فعالیت‌ها تقویت اعتبارات مربوط به حفاظت از جنگلهای کشور به ویژه جنگلهای زاگرس و تقویت اعتبارات مربوط به یگان حفاظت از جنگل ها و مراتع کشور مد نظر قرار گرفت که منجر به کاهش تعرض به زمینها و مراتع کشور طی سه سال گذشته شد.

    با اقدامات صورت گرفته رشد 6 درصد کل تولیدات بخش کشاورزی، شامل6.6 درصد در بخش زراعت،6.5 درصد بخش باغبانی،8.2 درصد در بخش شیلات و آبزیان،3.6درصد در بخش دام و طیور محقق شد. در این بین تولید محصول استراتژیک گندم در سال 1393-1394 با رشد 9 درصد ثبت شد.

    حمایت از توسعه و احداث گلخانه ها و پرورش ماهی در قفس، انتظام بخشیدن به اجرای قوانین و مقررات ناظر بر اراضی کشاورزی و حفظ بیت المال (در اراضی ملی، دولتی و کشاورزی)، تثبیت مالکیت‌های شرعی و قانونی و حفظ یکپارچگی اراضی و جلوگیری از خرد شدن و تقطیع عرصه‌های تولید زراعی و باغی و حفظ کاربری اراضی کشاورزی از اقدامات حمایتی و پیشگیرانه‌ای بود که دولت به سرعت در راس امور اجرایی قرار داد.

    از سوی دیگر پرداخت به موقع مطالبات چايكاران و ساماندهي وضعيت چاي كشور برای تقویت بنیه مالی و پشتوانه تولید این بخش از کشاورزی نیز توسط وزارت کشاورزی به صورت دقیق و زمان‌بندی شده دنبال شد.

    یکی دیگر از اقدامات دولت یازدهم پیش بینی اختصاص مبلغ پانصد میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای طرحهای آبیاری تحت فشار در قانون بودجه سال 1395 است که این بودجه به همراه برنامه های مذکور برای استفاده بهینه از منابع آبهای زیرزمینی تاثیر بسزایی در بخش تولید محصولات در مناطق کم آب خواهد داشت.

    در بخش کلان کشاورزی از موضوعاتی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب هم بود در تعیین راهبردهای ویژه استفاده شده و به همین منظور 14عنوان پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد. در ادامه ابلاغ این دستور طرح های ویژه ای در دستور کار مسئولان مرتبط قرار گرفت.

    در راستای اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در استان خوزستان، در فاز اول، اجرای طرح 550 هزار هکتاری، شامل 312 هزار هکتار احداث شبکه های فرعی آبیاری و 224 هزار هکتار احداث شبکه های فرعی زهکشی و 244 هزار هکتار تجهیز و نوسازی اراضی در دست اقدام می باشد.

    اجرای طرح فوق از طریق 70 شرکت پیمانکار و 21 شرکت مشاور با فعالیت حدود 9 هزار نفر و بکارگیری تعداد 3600 دستگاه انواع ماشین آلات سبک و سنگین در دست اجرا می باشد.

    به منظور بهره برداری از منابع آب رودخانه های مرزی کشور، فعالیت های احداث شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در سطحی معادل 120 هزار هکتار در حال اجرا بوده و حدود 12 هزار هکتار آماده بهره برداری می باشد.

    علاوه بر آن فعالیت تامین، انتقال و توزیع آب برای توسعه فعایت های کشاورزی در منطقه سیستان در سطح 46 هزار هکتار در حال اجرا می باشد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.