• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • شارلوتس ویل و فرصت‌طلبی زشت و سیاسی ترامپ

    تقدیمی هدف:

    شارلوتس ویل و فرصت‌طلبی زشت و سیاسی ترامپ

    واکنش اولیه ترامپ و رفتار او نشان داد که او هیچ درکی از سنت‌ها و اخلاقیات امروزی ندارد

    بین الملل > آمریکا – دکتر کامیل بوزت (Camille Busette) از دانشگاه شیکاگو مدیر بخش مطالعات رفاه طبقات نژادی و کم‌درآمد در بروکینگز در مقاله ذیل به انتقاد از رفتار ترامپ در مواجهه و برخورد با حوادث شارلوتس ویل پرداخته است.

    کامبل بورت: در تعطیلات آخر هفته گذشته و به دنبال تظاهرات نژادپرستانه سفیدپوستان، یک خودرو جمعیت را زیر گرفت و زنی جان خود را از دست داد. هرچند که فرماندار ویرجینیا  تری مک اولیف با قاطعیت این اقدام را محکوم کرد اما واکنش اولیه پرزیدنت ترامپ به این قضیه این بود که با بی تفاوتی و ملایمت، آمریکایی ها را به دوست داشتن همدیگر دعوت کرد. ممکن است بپرسید اشکال اش چیست؟ می گویم چند اشکال دارد.

    اشکال اول این است که در تظاهرات سفیدپوستان صحبتهایی مطرح شد که این صحبتها  وضعیت نژاد پرستی را در این کشور از زمانی که نخستین بردگان آفریقایی به اینجا آورده شدند تا امروز بدتر کرده است. ملت ما با افرادی که با آمریکای دوره کنفدراسیونی همدلی دارند با نرمی رفتار می کند. این ورشکستگی اخلاقی است. چرا ما هنوز به قهرمانان کنفدراسیون آمریکا ادای احترام می کنیم؟ زمانی که یک طرف در جنگ می بازد، تاریخ و قهرمانانش به فراموشی سپرده می شوند و جای خود را به تاریخ و قهرمانان طرف پیروز می دهند. آلمان دیگر برای نازی ها جشن نمی گیرد. جمهوری خلق چین هم دیگر به (حزب ملی) کومینتانگ افتخار نمی کند. پس چرا ملت ما به خود اجازه داده است که مجسمه رابرت لی همچنان در گوشه ای از شهر باشد؟

    آنچه در شارلوتس ویل رخ داد تاریخ زشتمان را در مقابلمان قرار داد. شارلوتس ویل به ما کمک کرد تا بار دیگر به این حقیقت پی ببریم که نژاد پرستی زخمی عمیق در این کشور است و آنچنان در زندگی آمریکایی ها جا خشک کرده است که کشورمان را از طریق قوانین و نهادهایی می شناسیم که کارشان محدود و مهارکردن مطالبات آمریکایی های آفریقایی تبار است.

    زمانی که کنث فریزیر(Kenneth Frazier) مدیرعامل شرکت (دارویی) مِرک در واکنش به اظهارات ترامپ از ریاست انجمن تولیدکنندگان آمریکا (American Manufacturing Council) استعفname="_ednref3"> تنها هدفش انتقاد از رییس جمهور بود بلکه به این انتقاد داشت که به مدت 152 سال اجازه داده ایم تا مجسمه های (قهرمانان) کنفدراسیون آمریکا برپا باشد. اعتراض داشت که اجازه داده ایم نژادپرستان سفیدپوست دست به ارعاب و حرکتهای خشن بزنند و معترض بود به این که به پلیس اجازه داده ایم که سیاه پوستان را بدون اینکه عمل خطرناکی از آنها سر بزند زیر مشت و لگد بگیرد و به سویشان تیراندازی کند. استعفای او در انتقاد به این بود که تحقیر دیگران و خشونت را نادیده می گیرم.

    دومین اشکال واکنش پرزیدنت ترامپ به قضایای شارلوتس ویل این بود که همان کسی که در موضع گیری  بعدیname="_ednref4"> خشونت را به شدت محکوم کرد، در نخستین واکنش اش به این حادثه، نسبت به خشونت در داخل آمریکا رضایتی را نشان داد که برای ما هشدار دهنده است و پس از آن با توییتی name="_ednref5"> شتابزده و انتقاد شدید از استعفای آقای فریزیر باردیگر بر همان موضع اولیه اش پافشاری کرد. اینکه رییس جمهور ایالات متحده در ابتدا دست به فرصت طلبی سیاسی از نوع زشت آن می زند – و در حالی که سایر افراد از طیف های مختلف سیاسی این حادثه را به سرعت محکوم می کنند و او محکوم نمی کند – به تلویح حکایت از آن دارد که واکنش به خشونت در نظر مقامات عالی رتبه ما ابزاری برای چانه زنی است. این یک ایراد فاحش است.

    واکنش اولیه ترامپ و رفتار او نشان داد که شخص رییس جمهور هیچ درکی از سنت ها و اخلاقیات امروزی ندارد. در اینجا با مردی مواجهیم که به رهبران هم حزبی خود حمله می کند. روز به روز منزوی تر می شود. ظرف متجاوز از شش ماه که رییس جمهور بوده چیز چندانی برای عرضه کردن نداشته است و واکنش اش به حادثه شارلوتس ویل از یک سو این است که به آمریکایی ها بگوید یکدیگر را دوست داشته باشید و از سویی دیگر به یکی از محترم ترین مدیران اجرایی این کشور بیلاخ دهد. در قرن 21 هیچ رییس جمهوری نباید از خشونت های نژادپرستانه حمایت کند و نه باید از موضع گیری علیه نژادپرستی به عنوان فرصتی سیاسی برای دور بعدی انتخاباتش بهره بگیرد.

    سرانجام آنکه،  واضح است که الزاما از زمان انتخاب باراک اوباما به عنوان رییس جمهور در سال 2008 وضعیت روابط نژادی در آمریکا  بهتر نشده است. بر اساس نظر سنجی پیوname="_ednref6"> در سال 2016 در رابطه با نژادپرستی و تبعیض، اکثرسفیدپوستان بر این باور بودند که وضعیت روابط نژادی در آمریکا ارتقا پیدا کرده است در حالی که سیاه پوستان و لاتین تبارها موافق چنین نظری نبودند. البته چیزی که در حال تغییر است این است که در جامعه ای که جمعیت آمریکایی های غیر سفیدپوست در حال افزایش است و با آمریکایی مواجه هستیم که اختلاط های نژادی روز به روز افزایش می یابد، حساسیت نسبت به اخلاقیات اجتماعی و خشونت های نژادپرستانه نیز بیشتر گردیده است. بنابراین سوال ما امروز این است که چرا رییس جمهور خشونت شارلوتس ویل را به شدیدترین شکل ممکن محکوم نکرد؟ چرا مجسمه های قهرمانان آمریکای دوران کنفدراسیون همچنان زینت بخش اماکن عمومی است؟ می خواهیم با این مجسمه ها چه کنیم؟ امروز آمریکایی ها زیر گرفتن شهروندان دغدغه مند توسط یک نژادپرست سفیدپوست را (عملی) غیرآمریکایی می دانند. رشد و پیشرفت ( در اخلاقیات) هر چند که مسیری هموار نیست اما مورد اقبال (عمومی) است.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.