• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • 200هزار میلیارد دلار خانه با بهره‌برداری صفر

    تقدیمی هدف:

    ۲۰۰ هزار میلیارد دلار خانه با بهره‌برداری صفر

    نزدیك به دو میلیون واحد از خانه‌های خالی از نظر بهره‌برداری صفر هستند

    اقتصاد > مسکن – وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر ۲ میلیون و ۵۸۷ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد که از نظر اقتصاد ملی رقم بسیار تکان‌دهنده‌ای به شمار می‌رود.

    به گزارش خبرگزاری خبرهدف ، عباس آخوندی در همایش بازخوانی تفكر و تجربه شهرهای جدید در ایران با اشاره به اهمیت بحث توجه به انسان‌ها در حوزه شهرسازی و احداث شهرهای جدید، اظهار داشت: به طور قطع اگر مساله انسان‌ها در این دو حوزه دیده نشود، آخر كار می‌بینیم كه همین افراد علیه شما بلند می‌شوند؛ امری كه تاكنون نیز شاهد آن بوده‌ایم.
    آخوندی با تاکید بر اینکه مساله فرهنگ و انسان‌، محور اصلی انقلاب اسلامی ما در كشور بوده است، افزود: این اندیشه باید در تمام مراحل حوزه شهری مورد توجه قرار گرفته و در مقام عمل قرار گیرد. این در حالی است كه می‌بینیم امروزه نهاد شورشگر مدرنیته تمامی اندیشه‌ها را به زیر سایه خود قرار داده و ما شاهد غلبه تكنیك بر این اندیشه‌ها هستیم.
    وی ادامه داد: امروزه می‌بینیم كهزین هزاران میلیارد تومان در كلان‌شهرها هه می‌شود تا ما شاهد كاهش تعداد روزهای برخوردار از هوای سالم بوده و بخش عمده‌ای از عمر خود را در ترافیك باشیم. هزینه‌هایی كه نه‌تنها طراوت شهرها را از بین می‌برد، بلكه چهره آن‌ها را نیز عبوس كرده و روابط انسانی را نابود می‌سازد. در حال حاضر ایرانیان مسیر روبه‌رو خود را روشن نمی‌بینند و برای یافتن انگیزه و انرژی باید به عقب برگردند. این مساله نكته بسیار مهمی است كه باید مورد توجه قرار گیرد.
    وزیر راه و شهرسازی، بازگشت به بحث انسان‌محوری و قلمداد شدن آدم‌ها به‌عنوان هسته اصلی تشکیل‌دهنده یك شهر را نكته مهم موردتوجه در این عرصه دانست و گفت: ما باید شهری داشته باشیم كه غیر آدم در آن در جهت رفاه انسان‌ها استفاده شود. مساله‌ای كه گفتن آن ساده است، ولی بدون شك عمل كردن به آن كاری بسیار سخت و دشوار محسوب می‌شود؛ چراكه نیاز به یك تغییر انگاره بنیادین دارد.
    این مقام مسوول اضافه كرد: تغییر انگاره با دستورالعمل محقق نمی‌شود، بلكه نیاز به تغییر در نحوه اندیشه در حوزه توسعه دارد. ما باید به هسته توسعه‌ای در شهرها توجه كنیم به‌واقع آیا این هسته توسعه‌ای همچنان به گسترش و تكرار طرح‌های عمرانی نیاز دارد یا نحوه تفكر یك ملت و قدرت آن‌ها برای همین چالش‌های بنیادین راه‌حل رسیدن به آن است؟ این مساله بحثی است كه با هیچ دستوری قابل‌تعمیم نبوده و نیاز به تلاش تاریخی و جمعی دارد.
    آخوندی با اشاره به مفهوم پروژه مبنی بر غلبه تكنیك بر تحولات روحی آدم‌ها در این حوزه گفت: من منكر پروژه نیستم؛ چراكه هیچ كاری بدون تصرف در محیط قابل‌اجرا نیست، ولی بحث مورد توجه در این قسمت عدالت است، اینكه ما چگونه می‌خواهیم از این محیط به‌طور عادلانه بهره‌برداری كنیم.

    وی با بیان اینكه شهرهای جدید در دهه ۶۰ با توجه به تحولات جمعیتی وقت و تقاضای انبوه آن زمان شروع به احداث كردند، متذکر شد: در آن زمان تقاضای بسیاری به دلیل مهاجرت‌های ناشی از جنگ، بیكاری و رشد جمعیت در شهرها به‌ویژه شهرهای بزرگ به وجود آمد. درنتیجه گرایش شدیدی به سمت شهرهای جدید مطرح شد. در آن زمان تصور می‌شد كه با تسلط به تكنیك می‌توانیم تمامی مشكلات را به‌راحتی برطرف كرده و در هر مكانی عقلانی بود شهر جدیدی را ایجاد كنیم؛ اما امروزه پس از گذشت ۳۰ سال مجموع شهرهای جدید باوجود برخورداری ظرفیت پذیرش ۴.۵ میلیون جمعیت تاكنون شاهد اسكان یک‌میلیون نفر بوده‌اند.
    وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه با توجه به اهداف جمعیتی اولیه در شهرهای جدید تاكنون ۲۳ درصد از آن محقق شده است، عنوان کرد: قاعدتا این شهرها در پیرامون شهرهای بزرگ واقع‌شده‌اند تا بتوانند رشد كلان‌شهرها را كنترل كرده و جمعیت را به این مناطق منتقل كنند. این در حالی است كه كلان‌شهر تهران دارای ۱۳.۵ میلیون نفر جمعیت است. شهری كه در ابتدای دهه ۶۰ تنها دارای ۶ میلیون جمعیت بود. پس می‌بینیم كه سهم شهرهای جدید در این زمینه اندك بوده و نمی‌تواند به‌عنوان یك راهكار مناسب در این عرصه به شمار برود.

    این مقام مسوول در ادامه توجه به تحولات پیرامونی را راه‌حل اصلی رفع مشكلات شهرهای جدید دانست و تصریح کرد: ما باید نقطه گرفتاری كانونی این شهرها را پیدا كنیم. آمارهای جمعیتی موجود از این مناطق حاوی دو پیام بسیار مهم در حوزه سیاست شهرسازی در این مناطق هستند. یكی كاهش سرعت رشد قابل‌توجه جمعیت شهری و دیگری توجه به ظرفیت جمعیت‌پذیری شهرهای موجود است.
    وی دراین‌باره افزود: اگر به ظرفیت جمعیت‌پذیری شهرهای موجود كشور نگاه كنیم می‌بینیم كه تقریبا اكثر شهرها قدرت جذب جمعیت بیش از خود را دارند. طبق مطالعات اخیر انجام‌شده در حال حاضر حدود ۳.۹ میلیون خانه‌ در تهران وجود دارد كه مفهوم آن این است كه با در نظر گرفتن بعد خانوار ۳.۲ ظرفیت جمعیت‌پذیری آن به حدود ۱۳ میلیون نفر می‌رسد. این در حالی است كه ظرفیت حقیقی آن برابر با ۸.۲ میلیون نفر است. این مساله تقریباً در تمامی شهرهای كشور دیده می‌شود كه نشان‌دهنده ظرفیت جمعیت‌‌پذیری بسیار گسترده شهرهای موجود ما در ایران است.
    وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه با توجه به آمار اعلام‌شده فلسفه كمك شهرهای جدید برای سرریز جمعیت كلان‌شهرها کاملا مورد ترغیب قرارگرفته است، گفت: در حال حاضر طبق آمار گفته‌شده غیر از چند استان اكثر استان‌های كشور دارای نرخ رشد جمعیتی كمتر از یك یا منفی هستند.
    آخوندی در ادامه افزود: اگر از جهت خرد این مساله را موردبررسی قرار دهیم داستان بسیار پیچیده‌تر می‌شود. آمارها نشان می‌دهد كه در حال حاضر ۲ میلیون و ۵۸۷ هزار خانه خالی در كشور وجود دارد كه از نظر اقتصاد ملی رقم بسیار تكان‌دهنده‌ای به شمار می‌رود.
    وزیر راه و شهرسازی در ادامه بابیان این مطلب كه نزدیك به دو میلیون واحد از این خانه‌های خالی از نظر بهره‌برداری صفر هستند گفت: این رقم بسیار بزرگ از نظر مفهوم مالی و اقتصادی به آن معناست كه اگر هر خانه را ۱۰۰ هزار دلار در نظر بگیریم با رقمی بالغ‌بر ۲۰۰ هزار میلیارد دلار خانه با بهره‌برداری صفر روبرو می‌شویم. این ارقام واقعیتی است كه هم‌اكنون در ایران به چشم می‌خورد.
    وی این مشكلات را محصول نگاه فلسفه مدرن و یا همان غلبه تكنیك بر سایر موارد دانست و گفت: بدون شك این مساله بر روی زندگی شهرهای جدید و آینده توسعه شهرنشینی تاثیرگذار خواهد بود. مساله‌ای كه قطعاً نمی‌توانیم نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم. به تصور من با به اتمام رسیدن تمامی پروانه‌های صادرشده طی سال‌های ۹۱ و ۹۲ در سال‌های آتی شاهد افزایش مجدد این آمار خواهیم بود؛ به‌طوری‌كه شاید در ۵ سال آینده این رقم به بیش از ۳ میلیون خانه افزایش پیدا كند.
    عضو كابینه دولت تدبیر و امید در ادامه سخنان خود بروز این مشكلات و اتفاقات در بحث شهرسازی و مسكن ایران را نتیجه بی‌تدبیری گسترده و ساده‌اندیشی بسیار عجیب دانست و گفت: باوری بسیار عجیب كه فضاها، آسمان، مقررات و ظرفیت‌های زیستی یك شهر فروخته شود تا آن شهر در كوتاه‌مدت به شكل ظاهری آباد شود.
    آخوندی در این خصوص تاکید كرد: در این سال‌ها شاهد تفكر سوداگرانه‌ای از مدیریت شهری بودیم كه بدون شك ریشه تمامی گرفتاری‌های فعلی ما محسوب می‌شود. اینكه وقتی همه‌چیز تبدیل به كالا و ابزاری برای معامله شود نتیجه آن نوعی سیاست فاسد و این محصول خام و تلخ می‌شود. محصولی كه ما همچنان با آن مواجه بوده و هنوز در كشور به‌صورت شفاف درباره آن صحبت نكرده‌ایم.
    وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این مطلب كه تاكنون در كشور در خصوص مورد تهدید قرا گرفتن تمام ظرفیت‌های زیستی و همچنین ظرفیت‌های نسل‌های آینده از سوی سیاست‌های سوداگرانه گذشته بحث نشده است گفت: به همین دلیل است كه عاقلان این سیاست هنوز فكر می‌كنند كه می‌توانند آن را ادامه داده و همچنان فضا و پیرامون مارا بفروشند. ما باید ببینیم كه در پیرامون ما چه اتفاقات سهمگینی در حال وقوع است.
    وی با تاکید براین نكته كه این‌گونه بی‌مهری به انسان و طبیعت قطعا انتقام محیط اطراف را به دنبال خواهد داشت گفت: باید بسیار اندیشمندانه فكر كنیم كه چه اندیشه مناسبی برای آینده شهرنشینی در كشور داشته باشیم. امروزه با توجه به اینكه تمامی استراتژیست‌های ایرانی همیشه از قدرت دریا و مزیت‌های نسبی آن برای كشور صحبت می‌كنند ولی در عمل می‌بینیم كه دریا رها شده و تمامی نشانه‌ها به سمت مركز كشور است. این صحبت‌ها درد دل نیست این مسائل بازی با طبیعت است كه قطعاً آثار خود مانند فرونشست‌ها و خشك شدن هامون‌ها را برای كشور خواهد داشت.
    این مقام مسئول ادامه داد: ازآنجایی‌که ما نمی‌توانیم براین مسائل بی‌توجه باشیم باید تجدیدنظری در خصوص اهداف و مبنای ایجاد شهرهای جدید در نظر بگیریم. ازاین‌پس شهرهای جدید نباید پاسخگوی سرریز جمعیت كلان‌شهرها باشند بلكه مبنای احداث آن‌ها باید بازگرداندن تعادل به جغرافیای ایران باشد.
    آخوندی در خصوص احداث نسل سوم شهرهای جدید در كشور گفت: مفهوم احداث این شهرها آن است كه به این عدم تعادل‌ها پرداخته شود نه اینكه مسیر قبلی و ساخت صرفاً خوابگاه‌هایی در كنار شهرهای بزرگ ادامه پیدا كند چراكه این كلان‌شهرها از قدرت جمعیت‌پذیری گسترده‌ای برخوردار هستند.
    وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اگر با توجه به رویكرد اقتصادی به مساله نگاه كنیم باید از این ظرفیت ۴.۵ میلیون نفری شهرهای جدید بهره‌ ببریم. قاعدتا با فعال شدن مسكن مهر به شكل اسمی تصور می‌شود كه جمعیت از یک‌میلیون نفر به ۲.۵ میلیون نفر افزایش پیدا كند كه اگر مبنا را بر همین مساله قرار دهیم ظرفیت ۲ میلیون نفری دیگری باقی می‌ماند كه دارای نرخ بهره‌وری بسیار اندكی است پس باید ببینیم كه چگونه می‌توان از این ظرفیت در جهت تامین مسكن و ارتقای كیفیت زندگی در شهرهای جدید استفاده كنیم.
    به گفته آخوندی اگر سیاست سوداگرانه را كنار بگذاریم می‌بینیم كه مساله مسكن ایران در سه حوزه مسكن خانه اولی‌ها، مسكن افراد ساكن در بافت‌های فرسوده و حاشیه شهرها متمركز می‌شود كه باید در سیاست‌‌گذاری‌های حوزه مسكن موردتوجه قرار گیرد.
    وی با اشاره به این مطلب كه ما باید ببینیم كه شهرهای جدید چه كمكی می‌تواند به رفع مشكل مسكن به گروه‌های نام برده داشته باشد گفت: با این تاریخ نه سیاست شهرهای جدید و نه سیاست مسكن هیچ‌كدام مساله حاشیه‌نشین‌ها را رفع نكرده و حتی به آن نزدیك نشده است بنابراین باید توجه ویژه‌ای به این بخش داشته باشیم، هرچند كه عقیده ما آن است كه مشكل حاشیه‌نشین‌ها باید در خود منطقه سكونت آن‌ها حل شود چراكه انتقال این افراد به محلی دیگر امری صحیح خواهد بود.
    وزیر راه و شهرسازی در پایان محله‌محوری را یكی از سیاست‌های اصلی مورد توجه در شهرهای جدید در دولت یازدهم دانست و گفت: روابط انسانی در محله شكل می‌گیرد امیدواریم این سیاست در شهرهای جدید مؤثر بوده و هرچه سریع‌تر جنبه عملیاتی و اجرایی پیدا كند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.