• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • تدبیر روحانی در بودجه ۹۷؛ حذف‌ ردیف‌های بی‎حساب‌ و کتاب

    تقدیمی هدف:

    تدبیر روحانی در بودجه ۹۷؛ حذف‌ ردیف‌های بی‎حساب‌ و کتاب

    باید بدانیم پول‌ها کجا می‎رود و چه می‎شود؟ | ۲ پیش‌شرط برای رابطه ایران با عربستان

    سیاست > دولت – رئیس جمهور برای ارائه لایحه بودجه ۹۷ به خانه ملت رفته بود که ضمن تشریح ابعاد آن و افشای اعمال فشارهایی به دولت برای جلوگیری از حذف برخی ردیف‎های بودجه، از نوع مسکن‎های مهر نیز انتقاد کرد و حاشیه‌سازی‌های عربستان و رژیم صهیونیستی در منطقه را هم بی‎‌پاسخ نگذاشت.

    به گزارش خبرهدف، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان که امروز برای تقدیم لایحه بودجه سال 97 در مجلس حضور یافته بود، در ابتدای سخنانش گفت: این لایحه اولین بودجه سال دوازدهم و پنجمین بودجه از ابتدای دولت من است که در موعد قانونی مقرر تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود. امیدواریم که مجلس هم در روند بررسی های 40 روزه، در اواخر دی ماه شاهد بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس باشیم و تا آغاز دهه فجر این لایحه به صورت قانون در اختیار دولت قرار بگیرد.

    به گفته او، لایحه بودجه 97 کاملا متفاوت از بودجه های سال های گذشته است. در این لایحه به خوبی روشن شده است که بودجه تنها یک لیست درآمدی و هزینه ای نیست بلکه بودجه سالانه برشی از برنامه چهارساله دولت است.
    اهم اظهارات روحانی به شرح زیر است:

    *من به محضر ملت ایران و شما نمایندگان می گویم که تمام وعده های اصلی دولت دوازدهم در انتخابات اردیبهشت 96 و چارچوب های اصلی آن در این لایحه تبلور دارد. بودجه سال 97 به معنای اغاز اجرای برنامه های دولت دوازدهم است و تمام وعده های اصلی که دولت به مردم در انتخابات داده است و هرآنچه مورد مطالبه مردم در ایام انتخابات بود که مردم از ما اشتغال، رشد اقتصادی، رفع فقر و کاهش نابرابری ها و تحرک در طرح های اصلی و مهم و حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور بود را در این لایحه مشاهده می شود.

    *در تبصره 14 یا 18 و 19 این لایحه به خوبی قابل مشاهده است که یک تحول بزرگ در بودجه امسال خواهد بود. روند جدیدی را دولت آغاز کرده است و این روند در سال های بعد ادامه خواهد داشت.

    بودجه سال 97 بر پایه شفافیت است

    *بودجه سال 97 بر پایه شفافیت است. پرداخت اعتبار به دستگاه ها بر مبنای عملکرد سه ماهه آنهاست آنچه که در گذشته انجام می گرفت این بود که دستگاهی به ما می گفت من سال گذشته 1000 تومان گرفته بودم، 990 تومان را خرج کردم و حداقل 10 درصد برای سال آینده اضافه می خواهم. آن کسی که 1000 تومان بودجه داشت و صرفه جویی کرده بود و 800 تومن خرج کرده بود به مراتب در سال بعد کمتر دریافت می کرد. رقابتی برای هزینه کردن بود خصوصا در ماه های آخر سال. تلاش می کردند بودجه ها را هزینه نکننند تا بودجه بیشتری بگیرند. تسلسلی در گرفتن اعتبارات ایجاد شده بود که پایانی هم نداشت. مسیری انتخاب شده بود که به نفع کشور نبود. شفافیت نداشت، دستگاه ها تشویق به اجرا نمی شدند. و ما نمی دانستیم یک خدمت برای دولت هزینه دارد. اگر بناست ما بیماری را معالجه کنیم با چه هزینه ای؟ اگر عمل جراحی لازم است با چه هزینه ای؟ اگر دانشجو می خواهد تربیت شود با چه هزینه ای؟ وقتی هزینه دستگاه های دولتی را با بخش خصوصی مقایسه می کردیم گاهی اصلا قابل مقایسه نبود. دانش آموز دبستانی را با کیفیت درسی پایین تر و قیمت گران تر تربیت می کنیم. دولت یا باید با بخش خصوصی رقابت کند یا واگذار کند. باید برمبنای عملکرد و هدف و نتیجه بوجه ریزی کنیم نه بر منبای هزینه پارسال. تمام بودجه ما براساس هزینه پارسال است . و این روند در بودجه امسال آغاز شده است.

    30 درصد بودجه عمرانی به استان‌ها واگذار می‎شود

    *حدود 34 درصد بودجه 97 بودجه عملیاتی است و باید این روند ادامه پیدا کند تا همه بودجه های ما عملیاتی شود. در بخش استانی 100 درصد بودجه عملیاتی خواهد شد. از طرف دیگر بودجه به نحوی تنظیم می شود که همینه هزینه ها و اعتبارات در اختیار تهران است. دو تا سه درصد اعتبارات هزینه ای و مقدای بودجه عمرانی به استان ها می دهیم. در سال 97 به جای 4 درصد ، 24 درصد در بخش هزینه ای در اختیار استانی قرا رمی گیرد. 30 درصد بودجه عمرانی به استان ها واگذار می شود. بگذاریم استان ها بدانند چه مقدار هزینه و درآمد دارند و خودشان درآمد کنند.

    *سازمان برنامه و بودجه مسئولیت بسیار سنگینی را برعهده دارد و باید به دقت نظارت کند.

     

    باید بدانیم پول‌ها کجا میرود و چه میشود؟

    *سال‌های گذشته در قانون بودجه، ردیف اندر ردیف درست شده بود. ردیف ها در لایحه بودجه امسال کاهش پیدا کرده است. به ما کمک کنید که این تغییر تصویب شد. حتما به شما مراجعه می کنند و فشار می آورند، باید بتوانیم بر این ردیف ها نظارت کنیم تا روشن باشد این پول کجا می رود؟ کجا مصرف می شود؟ اگر روند سال های گذشته ادامه پیدا کند، به فرض محال دولت دوازدهم بتواند کشور را اداره کند اما دولت بعدی نخواهد توانست. در واقع ما در یک بن بست قرار می‌گیریم.

    به چالش های اصلی کشور ورود کردیم

     

    *می خواهیم اقتصاد کشور دارای رشد، تورم قابل کنترل، اشتغال قابل قبول، قرار گرفتن صندوق های بازنشستگی و بانک ها در مسیر درست و بودجه ریزی شفاف باشد. در اشتغال حرکت بزرگ بوجود بیاوریم و در حوزه رفع فقر قدم بلند برداریم.

    بودجه 97 براساس اشتغال فراگیر، رفع فقر و ایجاد عدالت

    *بودجه 97 بودجه ای براساس اشتغال فراگیر و بر مبنای رفع فقر و ایجاد عدالت است. در گذشته شرایط ما به گونه ای بود که می بایست دولت مسیر اقتصاد را در مسیر رشد و توسعه قرار دهد. در دولت یازدهم در همه سال ها رشد مثبت داشتیم جز در سال 92. که رشد سال قبلش براساس اعلام بانک مرکزی منفی 6.7 و براساس اعلام مرکز آمار منفی 7.4 بود.

     

    *در حوزه اشتغال مشکل بزرگی پیش روی ما است، در انتخابات نیز یکی از مسائل اصلی اشتغال بود و همه کاندیداها به مردم قول اشتغال و کاهش بیکاری می دادند. در دو فصل آغازین امسال نسبت به سال گذشته اشتغال خالص ما 750 هزار نفر است که تا پایان سال متناسب با فصل های بعدی باید ببنیم آمار چه طور می شود. البته این اشتغال با نیروهای فعال در بازار کار فاصله دارد.

    *پیش بینی می شود در سال آینده نیروهای فعال جدید در بازار کار حدود 840 هزار نفر باشد. یعنی ما باید حرکت بزرگی را برای اشتغال انجام دهیم. در لایحه بودجه امسال یک مسئله مهم اشتغال است، با درآمدی که در تبصره 18 پیش بینی کردیم و با اهرم کردن این درآمد برای استفاده از صندوق توسعه ملی و همچنین تسهیلات بانک‎ها این سه با هم یک رقم بزرگی را برای اشتغال در اختیار ما می گذارد.

    *

    طرح مهم دولت برای رفع فقر مطلق در سال ۹۷

    * سرمایه گذاری وقتی در کشور ما انجام می شود که سرمایه گران نباشد، باید سرمایه را ارزان کنیم. اگر می خواهیم در صادرات غیرنفتی رقابت کنیم. باید تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاران ارزان در بیاید. سرمایه گذاری خارجی امروز سهل تر و اسان تر شده است. قراردادهایی که با دولت ها و بانک های اسیایی و اروپایی بستیم ده ها میلیارد تومان اعتبار در اختیار ما گذاشته که قابل بهره برداری است. با آوردن این سرمایه در کنار سرمایه داخلی می توانیم تحول بزرگ در اشتغال درست کنیم.

    درخواست اصلاح شرایط پرداخت یارانه نقدی

    *از طریق اصلاح قیمت ها رقمی که به دست خواهیم اورد معادلش را از صندوق توسعه می گیریم و این دو با هم در بانک ها قرار می گیرد و بانک هم سهم خودش را روی این می گذارد. این مجموعه منبع جدیدی برای اشتغال بویژه در بافت فرسوده و صادرات غیرنفتی و …است. اولین ویژگی بودجه سال 97 موضوع اشتغال است. این بزرگترین نکته ای است که در بودجه 97 آمده است. دولت می گوید ما سال آینده با تجهیز این منابع می تواینم حرکت بزرگی در اشتغال بوجود آوریم. این مساله مهم در بودجه سال 97 است.

    *موضوع دوم مساله رفع فقر است. این بودجه برای رفع فقر است.این بودجه و تبصره 14 آن برای این است که ما بتوانیم به هدف رفع فقر مطلق برسیم. برای اولین بار جمهوری اسلامی ایران یک قدم بسیار مهم و بزرگ برای استانداردسازی زندگی اقشار آینده در سال آینده برخواهد داشت. وعده ای که دادیم این است که رفع فقر مطلق از بودجه 97 آغاز می شود. همه شما برای فقرا نگرانید و حق با شماست.

    صندوق رفاه اجتماعی امید تشکیل می شود

    *در سال آینده باید حداقل زندگی مردم و استاندارد حداقل را برای زندگی مردم تعیین کنیم. این چیزی است که در سال 97 اعلام خواهیم کرد. این را در یکی دو استان به شکل پایلوت اجرا خواهیم کرد. استاندادی را برای حداقل زندگی تعیین می کنیم. اعلام می کنیم هرکسی زندگیش پایین تر از این استاندارد است اعلام کند و می تواند در یک سازمان حمایتی ثبت نام کند و ما نظام تامین اجتماعی سال اینده به صورت گسترده اغاز خواهیم کرد. می خواهیم تمام اقشار ضعیف جامعه از حداقل زندگی استاندارد برخوردار شوند اینکار از بودجه 97 شروع می شود. ما از نمایندگان می خواهیم در بحث یارانه اصلاحات لازم به دست شما با کمک دولت انجام دهید. در همین راستا سازمان تامین اجتماعی تبدیل می شود به یک صندوق رفاه اجتماعی امید. شرایط جدیدی را برای یارانه نقدی به وجود می آید. نمایندگان محترم مجلس باید با هم کار کنیم و هم دیگر را یاری کنیم باید خواست مردم را فراهم کنیم هر آنچه به دست امد برای مخارج دیگر بر نمی گیرد هر آنچه در تبصره 14 به دست آید برای رفع فقر یا کارهای بخش سلامت هزینه می کنیم.اولی اشتغال، رفع فقر، تعریف یک استاندارد برای حداقل زندگی، سیستم دقیق پایشی و نظام جدید تأمین اجتماعی برای همه مردم.

     

    *صنعت مسكن مي تواند پيشتاز در اشتغال باشد. در سال هاي گذشته در اين بخش رشد ما منفي بوده است و از زمستان گذشته اين حركت اصلاح شد و به سمت رشد مثبت رفتيم. در سه ماه اول سال 96 رشد مسكن با مثبت هفت بوده است. اين نشان مي دهد كه ما در بخش مسكن براي حركت ميدان داريم. اما بايد چند سئوال را پاسخ داد.1- ما چگونه بايد مسكن مردم را تامين كنيم؟2- چگونه مسكن را بازسازي كنيم؟3- چگونه امنيت جاني در مسكن ها تامين كنيم؟4- چگونه نشاط لازم  در مسكن را به جامعه برگردانيم؟

    مسکن مهر از جیب فقرا درست شد

    *همه اين ها با بازسازي بافت فرسوده انجام مي شود. اگر رفتيم بيرون شهر و برجي را بالا برديم اين اول مشكل است.‌جاده،آب و گاز اين برج كجاست؟ هيچ چيزي نيست. اين اول گرفتاري ميشود. خطاي ما اين بود كه در دولت هاي گذشته رفتند تا بيابان ها را تبديل به مسكن كنند. مسكن در وسط شهر جاي دارد. در وسط شهر ساختمان هايي براي 60 يا هفتاد سال پيش با يك زلزله ويران مي شود. در قلب تهران و شهرهاي بزرگ اين مسكن ها هستند. يك محله را برعهده بگيريم و مسكن مناسب بسازيم.اين نياز به بودجه ندارد. نميخواهد كه ما برويم در صندوق و پايه پولي مان دست ببريم. مسكن مهر مشكلش اين نيست كه پايه اش سفت است يا شل است؟ مسكن مهر از چه پولي درست شد؟ اين را جواب بدهيد. استقراض از بانك مركزي يعني اشتباه. مسكن مهر از جيب فقرا درست شد چون پايه پولي بالا رفت. همه راه اشتباه در فهم مسكن انتخاب كردند.مسكن مهر ريشه اش غلط و نادرست بود. حالا من كاري به مسكن مهر ندارم.

     

    *سالانه ساخت 200 هزار واحد مسكوني با تسهيلات جديد واحد مسكوني جز برنامه ها است. دولت خانه نمي سازد. دولت ناظر است و مردم و شركت ها خانه ميسازند.

    *در اين بودجه توجه ويژه به صادرات غيرنفتي شده است و خواهش ميكنم توجه كنيد چون بودجه ما جديد است . اين بودجه ايجاد تحول جديد خواهد كرد. در اين زمينه بايد اول فضاي منطقه را فراهم مي كرديم. شما به چه كشورهايي ميخواهيد صادر كنيد؟ چگونه جذب سرمايه كنيد؟ همه اين ها به تعامل گسترده با جهان نياز داشت. ما به حول و قوه الهي در يك كار عظيم و بزرگ در سال هاي اخير در منطقه امنيت و ثبات را به منطقه بازگردانديم. دست رزمندگان اسلام و مقاومت را مي بوسيم. آنها ،استكبار جهاني و صهيونيست را مايوس كردند. عراق،سوريه و لبنان را امن كردند و انشاءاله در آينده يمن هم امن خواهد شد. من نميخواهم بگويم همه مشكلات امنيتي حل شده است اما پايه هاي تروريست فرو ريخته است. امروز بايد از نظر سياسي،‌اقتصادي، فرهنگي و … در منطقه فعال شويم. پس ما نياز به يك تحرك براي صادرات داريم. اين اشتغال ما از طريق صادرات غيرنفتي انجام ميشود.

    دو پیش شرط برای رابطه ایران با عربستان

    *اگر كشوري در منطقه ما است كه متاسفانه زياد حرف مي زند و حرف هايش بي منطق است ما با آن كشور هم مشكل نداريم.عربستان به عنوان كشور همسايه ما بمباران يمن را از فردا قطع كند.اينكه سر تواضع در برابر اسرائيل فرو آورده از اين حالت ركوع خارج شود ما از فردا مشكلي با عربستان نداريم. عربستان بمباران يمن را قطع كند و التماس براي رابطه با اسرائيل را قطع كند.

    غصه نقض برجام را نداریم

    *در موضوع ما پيمان شكن نيستيم ما آمريكا نيستيم كه پيمان شكن باشيم. ما پيمان به سختي مي بنديم اما اگر امضا كرديم پاي امضايمان مي ايستيم و ما به عهدمان عمل مي كنيم.به اروپا،‌آمريكا و ديگر كشورها ميگوييم تا آنها پاي عهد هستند ما پاي عهدمان خواهيم ماند. ما آغاز گر نقض برجام نه هستيم،‌نه خواهيم بود. اگر هم آنها بخواهند نقض كنند غصه اي نداريم چون پيش بيني كافي داريم.

    راهکار دولت برای حل مشکل طرح های نیمه‌تمام

    امروز یک مشکل ما در عدم رونق اقتصادی چیست؟ به تبصره 19 لایحه بودجه توجه کنیم. طرح های فراوانی نیمه کاره رها شده، یعنی بخشی از سرمایه کشور قفل است. آنچه مانده هم با باد و باران و آفتاب دارد از بین می رود. 6 هزار طرح نیمه تمام ملی و 65 هزار طرح استانی نیمه تمام داریم، چه طور باید حل کرد؟ هر کدام اینها راه بیفتد. مشکلی از مشکلات مردم حل می شود. رقم بودجه عمومی سال آینده 368 هزار میلیارد تومان است، قصد داریم بودجه عمرانی تبدیل به اهرم شود یعنی ظرفیت صندوق، منابع بانک ها، بخش خصوصی و دولت جمع شوند تا طرح های نیمه تمام را تکمیل یا واگذار کنیم تا به این ترتیب شاهد یک کار بزرگ در بخش عمرانی کشور باشیم.

    *در سال های گذشته درآمد نفتی بسیار کاهش پیدا کرده بود اما این روزها وضع ما خوب شده است، تا پایان سال علی القاعده به طور متوسط برای فروش هر بشکه 50 دلار درآمد حاصل می شود. علی رقم شرایط سخت، طبق مصوبه مجلس 30 درصد درآمد نفت و گاز را به صندوق ریختیم و امسال مجلس می خواهد 2 درصد به آن رقم اضافه کند. 32 درصد درآمد حاصل از فروش نفت و گاز 15 میلیارد دلار می شود. از نمایندگان می خواهیم، 20 درصد در صندوق بماند. 12 درصدی دیگر برای طرح های مهم هزینه شود. اولین حوزه اصلاح امور بانکی است. اقتصاد ما درست نخواهد شد تا امور بانکی ما اصلاح نشود. تاکنون چند اصلاح در امر بانکی انجام دادیم.

    ماجرای استمداد طلبی دولت روحانی از رهبری در قبال برخی آدم‎های عجیب و غریب

    *6 تعاونی متخلف که 25 درصد بازار پولی کشور در اختیار آنها بود. آخر دولت یازدهم و اول دولت دوازدهم همه تلاش خود را به کار گرفتیم تا خسارتی که از طرف این چند تعاونی اعتباری در کشور به وجود آمد و زندگی مردم را دچار مشکل کرده بود، جبران شود. این تعاونی ها نه تنها راجع به سود تسهیلات هر روز تصمیم می گرفتند و این حوزه را به هم می ریختند بلکه بازار ارز، سکه و املاک را هر طور می خواستند به هم می زدند، دولت یازدهم از مقام معظم رهبری استمداد طلبید چون 3-4 میلیون نفر تمام زندگی شان تلف می شد. این صندوق ها چه کسانی بود. چقدر سخت بود با این صندوق ها برخورد کردن. اینها رفتند بودند همه جا را دیده بودند، از تمام ارگان ها به من نامه می نوشتند که این آدم خوبی است، چرا دارید حسابش را می بندید آدم های عجیب غریب می آمدند و سفارش می کردند. با کمک رهبری، سه قوه و شورای عالی امنیت ملی، بانک مرکزی اختیار یافت به این مسئله ورود کند و کار بزرگی انجام شد. 98 درصد سپرده گذاران یا پولشان را گرفتند یا تا آخر این ماه می گیرند. 2 درصد دیگر هم تلاش داریم اموال شان را شناسایی و مشکل شان را حل کنیم. حل مشکل 98 درصد سپرده گذاران به یک معجزه شبیه بود. کار بزرگی انجام شد رهبری، تمام قوا و شورای عالی امنیت ملی کمک کردند. نباید بگذاریم این حادثه در کشور ما تکرار شود. بانک مرکزی هر اختیاری بخواهد شورای عالی امنیت ملی به او می دهد تا این مشکل برطرف و دیگر تکرار نشود. این ها اقتصاد و زندگی مردم را نابود کرده بود. این مسئله به همراه کاهش نرخ سودتسهیلات، ارتباط با بانک های خارجی و افزایش سرمایه بانکها 4 قدم بزرگی بود که برداشته شد. امروز به اصلاح نظام بانکی نیاز داریم. 3 میلیارد دلار برای اصلاح امور بانکی می خواهیم.

    *موضوع دیگری محیط زیست است. رسیدگی به وضع گرد و غبار و ریزگردها اهمیت دارد. مشكل پسماندها معضل بزرگي در كشور ايجاد كرده است در شمال کشور لب رودخانه و كنار جنگل را نگاه كنيم. جنوب را هم ببینیم که چه وضعي دارند. ما قدم هايي برداشتيم اما براي رسيدن به هدف اين قدم ها كم است. ما برای نهال كاري و رفع مشكل ماشين هاي فرسوده قدم برداشته ايم اما هواي ما هنوز آلوده است،‌ خانه هاي مردم مقاومت در برابر زلزله ندارد. ما بايد معضل آب را حل كنيم. بهترين راه حل معضل آب بهره وري از آب است.

    *طرح هايي كه امروز وجود دارد، يك تحول بزرگ است. آب هاي تحت فشار، كشت هاي گلخانه اي تحول هاي بزرگي هستند. ما آماده ايم تا مجلس براي طرح هاي مهم كشور اعم از اصلاح نظام بانکی و طرح هاي محيط زيستي را كه دو مشكل بزرگ است و در بودجه پيش بيني شده، رسیدگی کند.

    مشکلات کشور از آسمان هفتم نیامده است

     

    *نمايندگان محترم بعد از اينكه توطئه ابرقدرت ها در منطقه براي مسلط كردن گروه هاي تروريستي با شكست مواجه شده است، امروز آمريكايي ها توطئه جديد با كمك اسرائيل آغاز كرده است و آن تعرض به قدس شريف است. ما در برابر توطئه قدرت هاي بزرگ و آمريكا و استكبار نه ساكت بوديم و نه ساكت خواهيم ماند. هر قدمي كه بتوانيم براي حمايت از مردم مظلوم فلسطين بر ميداريم. اين سرزمين مسلمانان است و آنجايي بود كه پيامبر از آنجا به معراج رفتند. ما مسلمان ها در برابر حفاظت از قدس شريف و حقوق مردم فلسطين در تمام لحظاتمان به عنوان آرمان مقدس مدنظرمان بود و آمريكا و صهيونيست موفق نخواهد بود و مسلمان انشاءالله روزي قدس را آزاد خواهند كرد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.