• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • سیاست آمریکا مقابل ایران نامشخص است

    سیاست آمریکا مقابل ایران نامشخص است

    تقدیمی هدف:

    سیاست آمریکا مقابل ایران نامشخص است/تهدید با دیپلماسی جمع نمی‌شود.«ریچارد کوزلاریچ» معتقد است که سیاست آمریکا نسبت به ایران نامشخص است ، زیرا از یک طرف تهدید می کند و از سوی دیگر پیشنهاد برای مذاکره بدون قید و شرط با رئیس جمهور ایران را مطرح می کند.

    خبرگزاری هدف: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از زمان روی کار آمدن اقدامات سوال برانگیز بسیاری انجام داده است. این اقدامات شامل اموری در داخل آمریکا از جمله تغییر مداوم اعضای کابینه، مشاوران و اخراج مدیران و نیز لغو قوانین مصوب دولت پیشین و یا امور مربوط به خارج از مرزهای آمریکا است که شامل خروج پی در پی از پیمان های بین المللی و تنش های اقتصادی و سیاسی با همپیمانان پیشین این کشور است.

    ترامپ علاقه وافری به خارج شدن از معاهدات و توافقات بین المللی دارد.  در این جا می توان فهرست بلندی از خروج آمریکا از پیمان های بین المللی از زمان روی کار آمدن ترامپ ارائه کرد. رئیس جمهور آمریکا در روز یکم ژوئن ۲۰۱۷ اعلام کرد که کشورش از توافق پاریس در رابطه با تغییرات آب و هوایی موسوم به «توافقنامه پاریس» عقب‌نشینی می‌کند.

    سال گذشته در یکی دیگر از شاهکارهای سیاست خارجی ترامپ، آمریکا برای دومین بار به صورت خودخواسته از یونسکو کناره گیری کرد. در اقدام مشابه دیگری رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد کشورش از پیمان جهانی سازمان ملل برای بهبود مهاجران و پناهندگان خارج می شود.

    بدعهدی و بی مبالاتی سیاسی دولت ترامپ به اینجا ختم نمی شود. دولت وی قصد دارد از تمام تعهداتی که این کشور تا کنون داشته شانه خالی کند. از جمله این تعهدات پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی است که بین آمریکا و روسیه به امضا رسیده است. ترامپ همچنین در نظر دارد در مفاد قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا) با کانادا و مکزیک بازنگری کند. وی از برجام – توافق هسته ای ایران با ۱+۵ – نیز خارج شد و بار دیگر بد عهدی خود را اثبات کرد.

    حال این سوال مطرح می شود که دلیل واقعی ترامپ جهت خروج از توافقات بین المللی چیست؟

    در همین راستا خبرنگار هدف  گفتگویی با پروفسور «ریچارد کوزلاریچ» استاد دانشگاه جرج میسون آمریکا ترتیب داده که در ادامه می آید.

    ریچارد کوزلاریچ مدیر اندیشکده علوم و سیاست‌گذاری انرژی در دانشگاه جرج میسون، مدیر موقت برنامه سیاست عملیات صلح (POPP ) و سفیر پیشین آمریکا در جمهوری آذربایجان (۱۹۹۴-۱۹۹۷) و بوسنی و هرزگوین ( ۱۹۹۷-۱۹۹۹) بوده است.

    *امروز ما شاهد شکاف و اختلاف های بزرگ میان کشورهای عضو G۷ هستیم، در حالی که کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در حال حرکت به سوی همگرایی بیشتر هستند. بعضی معتقدند که ترتیبات و رژیم هایی که پس از جنگ جهانی دوم ایجاد شده، دچار افول شده و به همین علت ایالات متحده قصد ندارد هزینه های رژیم هایی مانند ناتو، سازمان تجارت جهانی و معاهدات تجارت آزاد مانند نفتا را بپردازد. شما چه فکر می کنید ؟ چرا ایالات متحده  آمریکا حاضر نیست هزینه های رژیم ها و ترتیبات بین المللی را مانند قبل پرداخت کند؟

    دولت ترامپ به دنبال سیاست خارجی بر اساس روابط دوجانبه (خارج از چارچوب چند جانبه موجود مانند ناتو و سازمان تجارت جهانی) به جای رویکردهای چند جانبه است.

    این رویکرد نسبت به دوست و دشمن یکسان است. ترامپ بیشتر دوست دارد که روابط دو جانبه را شخصی کند، همانطور که در نشست های وی در سنگاپور و هلسینکی دیدیم. ترامپ معتقد است که معامله گر نهایی بوده و سیاست خارجی را می توان به مجموعه ای از معاملات یا قراردادها محدود کرد.

    بنابراین از نظر وی چارچوب های چندجانبه برای تجارت شبیه نفتا به واسطه تعریف نادرست است؛ زیرا آنها مستلزم مصالحه میان همه شرکا است. من معتقدم در حالی که او درباره هزینه های حفظ ناتو مذاکره می کند، مسئله واقعی این است که او می خواهد شرکای بالقوه را برگزیده و انتخاب کند.

    *دونالد ترامپ، در نشست های ناتو و جی ۷ حضور یافت و با متحدان واشنگتن با رویکرد تهاجمی برخورد کرد. چرا در عین حال وی تلاش می کند با رویکردی سازشی روابط خود را با کره شمالی و روسیه بهبود بخشد؟

    من در حال حاضر ایران را به کره شمالی و روسیه اضافه می کنم. ترامپ متقاعد شده است که می تواند با هر کسی توافق کند. برگزاری جلسه اخیر با «ژان کلود یونکر» رئیس اتحادیه اروپا را در نظر بگیرید. تا همین اواخر اتحادیه اروپا یک دشمن بود. در حال حاضر رابطه بسیار گرمی میان او و اتحادیه اروپا دیده می شود.

    این امر می تواند بسیار سریع تغییر کند، زیرا این رابطه شخصی است. همچنین پس از جلسات کوتاه اجلاس سران، نیاز به دیپلماسی دقیق برای ایجاد روابط خوب و حفظ آن وجود ندارد. همه آنچه می توانم بگویم این است: انتظار  رویدادهای غیر منتظره.

    *جامعه بین المللی فضای جدیدی را تجربه می کند که در آن  ایالات متحده از ترتیبات و رژیم های قدیمی عقب نشینی نموده،  چین سعی دارد نظم  و رژیم های خود را با احیای جاده ابریشم باستانی برقرار سازد. تا چه حد تحولات خاورمیانه تحت تاثیر ساختار نظام بین المللی است که در حال تغییر می باشد؟

    من خوشحالم که شما به ابتکار یک کمربند و یک جاده چین اشاره کردید. این طرح  بسیار بلندپروازانه و جذاب برای کشورهایی است که چین را به عنوان منبع نامحدود برای تأمین هزینه زیرساخت هایی که غرب نمی تواند تامین کند، می بینند.

    اینکه آیا چین می تواند این وضعیت را در آینده حفظ کند جالب خواهد بود. در حال حاضر کشورهایی در آفریقا و آسیای جنوبی شناسایی می شوند که نمی توانند از وام های چین حمایت کنند و در برخی موارد چینی ها «رشته هایی» را به وام های آنها اضافه کرده اند.

    *برخی از نظریه پردازان از جمله جان مرشایمر معتقدند که یکی از مهمترین عناصر سیاست خارجی ترامپ، حرکت به سوی «موازنه فراسرزمینی»(offshore balancing) و کاهش نیروها و افزایش خصومت با ایران است. آیا شما با این نظریه موافق هستید؟ آیا ایالات متحده تعداد نیروهای خود را در خاورمیانه کاهش خواهد داد؟ اگر ما قبول کنیم عناصر مذکور پایه ای برای سیاست خارجی ترامپ است، چگونه واشنگتن با نفوذ منطقه ای ایران مقابله خواهد کرد؟

    من معتقدم که سیاست آمریکا نسبت به ایران نامشخص است. آمریکا از یک طرف تهدید می کند و از سوی دیگر  پیشنهاد برای مذاکره بدون قید و شرط با رئیس جمهور ایران را مطرح می کند. مسئله کلیدی با ایران موضوع هسته ای است. ترامپ از توافقنامه قبلی خارج شد زیرا وی معتقد است که می تواند به طور دو جانبه  با ایران به توافق بهتری نسبت به توافقی که دولت اوباما در چارچوب چندجانبه ۱+۵ منعقد کرد، دست یابد.

    *در واکنش به سخنان رئیس جمهور ترامپ که اتحادیه اروپا را به عنوان دشمن ایالات متحده می نامد، دونالد تاسک، رییس شورای اروپا از ترامپ و پوتین خواست تا نظم جهانی را مختل نکنند. آیا شما فکر می کنید که ترامپ و پوتین قصد دارند یک نظم جهانی جدید ایجاد کنند؟ اگر پاسخ شما بله است، قطب بندی جدید  در نظم جدید چگونه خواهد بود؟

    در این مورد –  با توجه به  واکنش ها به نشست هلسینکی در ایالات متحده – من فکر نمی کنم توافقی میان ایالات متحده امریکا و روسیه در مورد  نظم جهانی جدید شکل گیرد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.